Skiwear4all introduceert “Summit Xpose” frameloze skibril

Persbericht geplaatst door skiwear4all op 18-11-2013
Skiwear4all introduceert “Summit Xpose” frameloze skibril

PURMEREND – Skiwear4all – Summit Worldwide is een vooruitstrevend en innovatieve fabrikant van frameloze skibrillen. Summit heeft inmiddels 10 jaar ervaring en gaat steeds meer internationaal. Eerder kwamen ze al met een lijn oversized skibrillen en voor komend winterseizoen 2013/2014 introduceren ze de “Xpose Elevate”, één lijn met 8 verschillende uitvoeringen.

Ga dit jaar trendy de piste op met een kraakhelder en panoramisch zicht.
Summit Xpose is uitgevoerd met een dubbele high-performance spiegel lens van polycarbonaat voorzien van anti-fog coating. De lens is sferisch en beschermt uw ogen (UV400 A/B/C) tegen schadelijke straling. Door de drielaags anti-allergisch Micro-fleece foam past de bril zich perfect aan de vorm van uw gezicht. De brede hoofdband zorgt dat de bril goed en veilig blijft zitten.

In combinatie met goede ventilatie en de Anti-fog coating zal de bril niet beslaan.
De lens van de Summit Xpose is snel en simpel verwisselbaar en zo aan iedere weersomstandigheid aan te passen. De brillen zijn geschikt voor skihelmen.
De Summit Xpose is een fantastische bril en onmisbaar voor skiërs en snowboarders.
De Summit Xpose is verkrijgbaar bij de betere skispeciaalzaken vanaf € 89,- euro en de verwisselbare lens is vanaf € 38,- euro. Een high-performance bril voor een gunstige prijs.

Verwen je ogen en geef ze Summit Xpose.

Skiwear4all biedt, hoogwaardige en innovatieve kwaliteitsproducten aan op gebied van buitensport. Voor meer informatie bezoekt u www.skiwear4all.com

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:
Skiwear4all is groothandel in innovatieve sport-materialen.
Voor meer informatie: Skiwear4all, Eric Tolboom, Fresiastraat 10, 1441 JD Purmerend
Telefoon: +31 (0)6 24 289 330, E-mail: info@skiwear4all.com, Internet: www.skiwear4all.com