Sleutel verloren

Persbericht geplaatst door jellievdoorn op 18-06-2013

We kennen allemaal wel zo’n soort moment, je komt erachter dat je de sleutel bent verloren. Er is niemand anders thuis, de buren met de reservesleutel zijn op vakantie, en je komt je huis niet meer in. Maakt u zich geen zorgen! Het enige dat u hoeft te doen is te bellen met onze 24-uur-service van G. Rongen Slotenservice op 088 444 7611 en binnen no time zal één van onze specialisten bij u op de stoep staan. Dankzij onze brede ervaring met het openen van sloten zorgen wij dat u in een mum van tijd uw woning weer binnen kan!

Reparatie

Zodra onze sleutelspecialist uw slot heeft opengemaakt zal hij meteen bekijken of het slot nog te repareren valt. Niet in alle gevallen hoeft er namelijk een slot geïnstalleerd geworden. Bent u uw sleutel verloren? Dat betekent dus niet het einde van de wereld! Neem contact met ons op en wij proberen het zo snel mogelijk voor u op te lossen!

Uw sleutelspecialist

Sleutel verloren of uzelf buitengesloten? Onze experts van G. Rongen Slotenservice zijn 24 uur per dag bereikbaar via 088 444 7611 en komen u zo snel mogelijk uit de brand helpen. Offerte aanvraag voor nieuw hang- en sluitwerk? Vul het contactformulier op de website in en laat u adviseren! Wij sturen u zo snel mogelijk, gratis en kosteloos, een offerte op.