Smaakomschrijving belangrijkste factor bij keuze voor koffiebonen

Persbericht geplaatst door Koffievergelijk op 01-06-2012
Smaakomschrijving belangrijkste factor bij keuze voor koffiebonen

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de Nederlanders hun koffiebonen kopen gebaseerd op de smaakomschrijving. Maar wat als er geen omschrijving op de verpakking staat? En welke koffie is geschikt voor espresso of juist voor die cappuccino die je zo graag drinkt?

Dé oplossing

De adviestool voor koffiebonen van Koffievergelijk.nl is dé oplossing. Aan de hand van zeven vragen krijg je een advies welke koffiebonen uit het assortiment van 45 soorten van Koffievergelijk.nl het beste bij jou smaak en voorkeur passen. Leuk om bijvoorbeeld eens te kijken of de koffie die je altijd koopt ook goed bij je past.... Of om op zoek te gaan naar iets nieuws.

Over Koffievergelijk.nl

Koffievergelijk.nl is een internet speciaalzaak die gespecialiseerd is in koffie, thee, bijproducten zoals kopjes en onderhoudsproducten van vele grote A-leveranciers. Koffiemerken als bijvoorbeeld Segafredo, Illy, Caffè Kimbo en Nescafé Dolce Gusto zijn goed vertegenwoordigt in de webwinkel. En lekkere koffie is wat iedereen graag wil, toch?

Het assortiment bestaat uit ruim 100 soorten koffiebonen, gemalen koffie, koffiepads, ESE Servings, koffiecapsules, thee, servies en onderhoudsproducten voor uw espressomachine van Bosch, Nivona, Jura, Philips, Krups, Siemens enDelonghi. Waterfilters, reinigings- en ontkalkingsmiddelen zijn noodzakelijk om te kunnen blijven genieten van uw eigen gezette koffie.

Voor de redactie:

De conclusie is gebaseerd op een onderzoek via Facebook en uniek in Nederland. Net zoals bij het kopen van wijn, moet het makkelijker worden om koffie te kopen op basis van een smaakomschrijving. En niet altijd enkel kijkend naar de prijs.

Dank.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Koffievergelijk: