Snel en makkelijk een vliegticket Cuba vinden

Persbericht geplaatst door timvermeer op 04-06-2013
Snel en makkelijk een vliegticket Cuba vinden

Cuba is de laatste jaren enorm in trek als zonbestemming voor veel toeristen. Hoewel verblijven in Cuba relatief goedkoop is verliezen veel mensen geld op hun vliegtickets. Daarom is het verstandig gebruik te maken van vergelijkingssites.

Goedkope vliegtickets Cuba

Je kunt vandaag de dag bij talloze aanbieders een vliegticket Cuba boeken. Cuba wordt namelijk steeds populairder als vakantiebestemming. Dit zorgt ervoor dat er veel concurrentie is en de prijzen van vliegtickets naar Cuba dalen. De beste manier om een goedkoop vliegticket naar Cuba te vinden is via het internet. Via sites als Cheaptickets en World Ticket Center kun je alle prijzen van vliegtickets met elkaar vergelijken. Zo kun je makkelijk en snel de goedkoopste deal voor je ticket vinden.

Reisduur naar Cuba

Wanneer je vliegtickets Cuba hebt geboekt vanaf Schiphol zul je binnen 10,5 uur in Cuba landen. De reisduur neemt vanzelfsprekend toe wanneer je een vlucht met overstap hebt geboekt. Afhankelijk van het vluchtschema en het land waar je overstapt kan dit 2 of 3 uur schelen. Het wordt daarom aangeraden een directe vlucht te boeken. Dit is niet alleen sneller en comfortabeler maar vaak ook even duur als een vlucht met overstap.