Solar energie is erg aantrekkelijk geworden

Persbericht geplaatst door danweetjehetwel op 26-04-2012
Solar energie is erg aantrekkelijk geworden

Zonne-energie is de laatste tijd erg aantrekkelijk geworden voor de markt. Zo kwamen de woningcorporaties met een plan om 360 duizend woningen van zonnepanelen te voorzien.

Ook de huurders zelf tonen steeds meer interesse voor zonne-energie. Het is natuurlijk een middel om hun energierekening te verlagen. Dankzij constante technologische ontwikkelingen zijn er Solar panelen op de markt gekomen met een efficiëntie van 40 procent. De meeste zonnepanelen op de dag van vandaag kunnen maar gemiddeld zo'n 20 procent van het zonlicht in energie omzetten. Het wordt dus 2x zo efficiënt. Door deze doorbraken is het uiteindelijk mogelijk om een draagbare solar oplader of solar charger op zak te hebben.

Dit kan handig zijn in noodgevallen voor, bijvoorbeeld het opladen van een mobieltje of zaklamp. Naarmate de jaren vliegen wordt er misschien alleen nog maar gebruik gemaakt van een solarcharger. En dat is veelbelovend dus wordt er hard gewerkt om uiteindelijk de prijs van zonne-energie te verlagen.

Voor de redactie:

Solar energie is op de dag van vandaag erg aantrekkelijk geworden. Ook omdat iedereen afhankelijk is van energie en sommige bronnen beginnen op te raken.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van danweetjehetwel: