Solipsis en Lensen Projectinrichters verankeren samenwerking

Persbericht geplaatst door Influx PR op 13-07-2015
Solipsis en Lensen Projectinrichters verankeren samenwerking

Brakel/Zaltbommel, 13 juli 2015 - ICT-dienstverlener Solipsis en Lensen Projectinrichters hebben hun samenwerking opnieuw bekrachtigd met een overeenkomst voor tenminste vijf jaar. Solipsis Managed Services blijft op deze manier onderdeel van de werkhuisvesting van Lensen te Zaltbommel. Lensen Projectinrichters heeft een deel van zijn ICT uit handen gegeven aan Solipsis. Een combinatie die voor beide partijen goed werkt.

De samenwerking is een voorbeeld van een trend die commercieel directeur van Lensen, Edwin van der Waal, omschrijft als teaming. "Solipsis ontzorgt op ICT-gebied. Ook bij onze klanten merken we dat er een tendens ontstaat in het volledig ontzorgd willen zijn. Een integrale aanpak als beste oplossing waarbij specialisten zich verenigingen."

Het 50-man sterke team van Lensen werkt onder dagelijkse leiding van Mark Brok en Edwin van der Waal vanuit twee locaties in Nederland. De vestiging in Roermond en de vestiging in Zaltbommel die tevens over een grote showroom beschikt. "In ons bijna 40-jarige bestaan hebben we geleerd niet zomaar een projectinrichter te zijn. Waar andere partijen in de markt zich profileren als goedkoopst, zoeken wij naar duurzame en totaaloplossingen. We investeren in materialen en producten die bijdragen aan ultiem woon-, werk-, relax-, en zorgcomfort. Maar ook in creatieve concepten die aansluiten op de behoeften die het nieuwe werken en de veranderingen in de zorgsector met zich meebrengen."

Het niet plaatsgebonden werken betekent volgens Edwin binnen de kantoormuren ook een omgeving creƫren die zich leent om vrijer te werken. Een loungebank op de route naar de koffieautomaat bijvoorbeeld als onderdeel van het totale belevingsconcept. "Lensen Projectinrichters is met recht specialist op dit gebied. Het is daardoor heel fijn dat we de samenwerking op ICT- gebied met Solipsis Managed Services, die al vele jaren bestaat, wederom met vijf jaren hebben kunnen bestendigen. Dat is weer een zorg minder."
Wim Buitenhuis, algemeen directeur Solipsisgroep: "De relatie met Lensen is heel goed omdat we elkaar als partners zien, ieder sterk in zijn eigen specialisme, die elkaar versterken en succesvol kunnen opereren dankzij een goede en open samenwerking ."
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: