Solipsis Managed Services is door Actief Interim uitzendbureau geselecteerd als complete outsourcing

Persbericht geplaatst door Influx PR op 15-09-2015
Solipsis Managed Services is door Actief Interim uitzendbureau geselecteerd als complete outsourcing
Volledige ontvlechting bestaande ICT-omgeving en migratie naar een nieuwe dedicated cloud

Zaltbommel, 15 september 2015 – Solipsis Managed Services heeft het huidige Actief Interim (voorheen TiP-personeelsdiensten) op ICT-vlak volledig ontvlochten van de voormalige moedermaatschappij. Solipsis Managed Services heeft voor alle kantoren de ICT-omgeving opnieuw gerealiseerd dat wil zeggen alle het applicatie landschap, verbindingen tussen de verschillende vestigingen, implementatie van een nieuwe ERP-oplossing, datamigratie en –beheer, nieuwe werkplekinrichting, nieuwe KPN ÉÉN telecomoplossing voor zowel vast als mobiel en last but not least, migratie naar een nieuwe eigen private dedicated cloud.

TiP Personeelsdiensten is, na tien jaar lang onderdeel te zijn geweest van de Humares groep, in augustus 2014 verkocht aan Actief Interim, een Belgische uitzendorganisatie met de ambitie om ook in Nederland uit te groeien tot top 10 speler. Sinds 30 maart 2015 opereert de uitzendorganisatie onder de nieuwe naam Actief Interim. “Voorheen maakten we onderdeel uit van Humares en werden we ook wat ICT betreft door hen gesupport”, aldus Alexander Meijers, directeur Actief Interim. “Nu gaan we zelfstandig verder en aangezien ICT niet onze core business is en we te klein zijn voor een eigen ICT-afdeling, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons op ICT-vlak volledig kan ontzorgen. Die partner hebben we gevonden in Solipsis Managed Services, via een cross-selling vanuit IntraData dat ook onderdeel is van de Solipsisgroep.”

Inmiddels telt Actief Interim in Nederland 13 vestigingen. Dat betekent dat er dit jaar al vijf nieuwe kantoren zijn geopend. Meijers: “Actief Interim heeft een sterke groeiambitie. De komende jaren gaan we elk jaar zo’n acht nieuwe vestigingen openen verspreid over heel Nederland. Dit vraagt van een outsourcingspartner om flexibiliteit en snel kunnen schakelen. Solipsis Managed Services heeft zich wat dat betreft al ruimschoots bewezen. Zij zijn daarnaast het primaire aanspreekpunt voor de dagelijkse ICT-support van alle vestigingen en schakelen ook met derde partijen, zoals Canon Business Center in Zwolle, zodat ook printing onderdeel is van de totaaloplossing.”

Marien van Bezooijen, directeur Solipsis Managed Service: Actief Interim groeit hard dus hebben we de ICT-omgeving zo ingericht en gestandaardiseerd dat deze automatisch kan meegroeien, tegen beheersbare kosten. We zijn geen ICT-leverancier, maar een partner die strategisch en tactisch meedenkt om ICT ondersteunend te laten zijn aan de groeiambitie. In tegenstelling tot andere uitzendorganisaties, die massaal vestigingen sluiten, opent Actief Interim regionaal kantoren op winkelstraatniveau. Wij verzorgen voor ieder nieuw te openen kantoor de werkplekinrichting, bekabeling, internet, telefonieverbinding etc.”
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: