Solipsis organiseert seminar voor transport- en logistieksector: Koersvast met managementinformatie

Persbericht geplaatst door Influx PR op 07-03-2012
Solipsis organiseert seminar voor transport- en logistieksector: Koersvast met managementinformatie

Brakel, 7 maart 2012 - Op 3 april a.s. organiseert ICT-dienstverlener Solipsis een seminar voor bedrijven in de transport- en logistieksector met als thema ‘Koersvast met managementinformatie’. Ad Toet, directeur Koninklijk Nederlands Vervoer, zal een presentatie geven over de ontwikkelingen in de vervoerssector door de jaren heen. Verder legt Bas Kooij uit hoe hij van koers veranderde en zijn transportbedrijf nu cijfermatiger bestuurt. Bovendien geeft Solipsis met een live demo meer inzicht in de mogelijkheden van IBM Cognos Express.
Het seminar vindt plaats op Landgoed Huis Brakel.

Uit onderzoek in de transport- en logistieksector bleek dat bij veel bedrijven juist de managementinformatie die gebruikt wordt om de organisatie richting te geven niet op elk gewenst moment beschikbaar is. Solipsis laat zien dat dat ook anders kan.


Programma
12:00 uur Ontvangst met lunch
13:00 uur Opening – Wim Buitenhuis, directeur Solipsis
13:15 uur Hoe blijft u op de juiste koers? – Ad Toet, directeur Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)
14:15 uur Pauze
14:45 uur Solipsis & Performance Management – Arno Mureau, Solipsis
15:15 uur IBM Cognos Express demonstratie – Gerard Baarssen, Solipsis
15:45 uur Praktijkverhaal – Bas Kooij, algemeen directeur Bas Kooij Transport b.v.
16:15 uur Afsluiting – Wim Buitenhuis
16:30 uur Hapje & drankje, gelegenheid voor aanvullende demonstraties
17:15 uur Einde

Agenda-informatie
Seminar: Koersvast met managementinformatie
Datum: 3 april 2012
Locatie: Landgoed Huis Brakel
Tijd: 12:00 uur tot 17:15 uur
Kosten deelname: geen kosten
Organisatie: Solipsis, Marktplein 2, 5306 BA in Brakel

Meer informatie over het programma of aanmelden via de website van Solipsis.

Voor de redactie:

Over Solipsis
Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de vier businessunits Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Enterprise Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsis.nl, www.hollandhouse.com en www.intradata.nl.

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens, telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: