Solipsis stelt Arie van Dalen aan als teamleider Remote Service Center

Persbericht geplaatst door Influx PR op 07-03-2012
Solipsis stelt Arie van Dalen aan als teamleider Remote Service Center

Brakel, 7 maart 2012– ICT-dienstverlener Solipsis heeft Arie van Dalen aangesteld als nieuwe teamleider van het Remote Service Center (RSC). Binnen deze functie is Van Dalen verantwoordelijk voor het aansturen van de RSC-medewerkers en het ontwikkelen van de RSC-strategie. Daarnaast zal hij als senior technisch consultant voor de businessunit systeem- en netwerkbeheer de verkoopafdeling van Solipsis ondersteunen bij pre- en after-salesactiviteiten.

Arie van Dalen (48) werkte voorheen als Manager ICT bij Pollux, waar hij het volledige ICT-beleid onder zijn hoede had. Zo coördineerde hij bijvoorbeeld migratietrajecten, implementeerde hij software, zette hij een remote VPN-omgeving op en ontwikkelde hij diverse webportals.
Van Dalen begon zijn carrière als Field Service Engineer bij Philips en vervulde daarna verschillende ICT-functies bij onder andere TOPCAD en Blue Fox Enterprises.

Van Dalen: “Solipsis richt zich enerzijds op het MKB met systeem- en netwerkbeheerdiensten en anderzijds op de grotere bedrijven met Performance Management en Enterprise Document Management-oplossingen. Systeemontwikkeling en -onderhoud worden voor zowel het MKB als grotere organisaties ingezet.Als teamleider RSC ben ik werkzaam voor alle businessunits van Solipsis. Dat maakt dit werk zeer afwisselend. Bovendien kon ik me meteen goed vinden in de werkwijze van Solipsis. Klanten ontzorgen met betrekking tot hun ICT-gebruik: dat is ook mijn belangrijkste streven in deze baan.”

Wim Buitenhuis, algemeen directeur van Solipsis: “We waren op zoek naar een ervaren ICT’er die zijn steentje zou kunnen bijdragen aan de groeistrategie van onze Remote Support-dienstverlening. Ik ben ervan overtuigd dat we in Arie deze persoon gevonden hebben. Arie heeft zich bewezen in meerdere ICT-functies. Daarnaast beschikt hij over de juiste vaardigheden om de RSC-medewerkers te begeleiden en te motiveren.”

Voor de redactie:

Over Solipsis
Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de vier businessunits Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Enterprise Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsis.nl, www.hollandhouse.com en www.intradata.nl.

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens, telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: