Solipsis stelt Patrick de Lima aan als senior accountmanager new business

Persbericht geplaatst door Influx PR op 02-09-2011
Solipsis stelt Patrick de Lima aan als senior accountmanager new business

Brakel, 2 september 2011 – ICT-dienstverlener Solipsis heeft het team van accountmanagers versterkt met Patrick de Lima. De belangrijkste taak van De Lima is het genereren en opvolgen van leads binnen onder andere het midden- en kleinbedrijf voor de diensten van de businessunit Systeem- en Netwerkbeheer.

De Lima (46) startte zijn loopbaan als systeembeheerder, maar vond al snel zijn passie in sales. Hij bekleedde de afgelopen twintig jaren diverse salesfuncties bij verschillende ICT-leveranciers, waaronder Dimension Data en Telindus ISIT / Belgacom. Zo heeft De Lima ruime ervaring kunnen opbouwen op het gebied van ICT-infrastructuren, LAN, WAN, Unified Communications en server- en storageomgevingen.

Patrick de Lima: “Zowel Solipsis als bedrijf als de geboden functie zijn voor mij zeer interessant: het is een professionele organisatie met hoge continue kwaliteit en meer dan twintig jaar actief in de markt. Daarnaast beschikt Solipsis over een uitgebreid portfolio en klantenbestand en bovenal over een deskundig team, waarvan ik graag deel wil uit maken.”

Wim Buitenhuis, Algemeen Directeur Solipsis: “Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal in onze dienstverlening. We zochten dan ook een accountmanager die deze visie namens Solipsis kan uitdragen. Ik ben ervan overtuigd dat we met Patrick de juiste persoon voor deze functie hebben gevonden. Met zijn passie voor het vak en zijn uitgebreide kennis en ervaring weet hij potentiële klanten enthousiast te maken voor onze diensten op het gebied van systeem- en netwerkbeheer.”

Over Solipsis
Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de vier businessunits Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Enterprise Document Management. Solipsis werkt momenteel voor ongeveer 600 (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsis.nl, www.hollandhouse.com en www.intradata.nl.

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens, telefoon: 055 3663034 of e-mail: gerline@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: