Spa-Sauna4You brengt wellness bij u thuis

Persbericht geplaatst door spasauna4you op 16-12-2012

We leven in een drukke en stressvolle maatschappij. Steeds meer mensen gaan dan ook bewust op zoek rust en ontspanning. Met een spa bubbelbad in de tuin of een infrarood sauna in huis creeërt u uw wellnesscenter. Een plekje in huis om volledig te ontspannen en tot rust te komen.

Spa-Sauna4You vindt het belangrijk dat niet alleen mensen met een dikke portomonnee kunnen genieten van deze unieke wellness producten. Om deze reden bieden wij onze producten tegen de scherpste prijzen op de markt aan.

Spa-Sauna4You is marktleider op het gebied van spa bubbelbaden (beter bekend als Jacuzzi ®) en hoofdimporteur van Sunspa bubbelbaden. Naast spa bubbelbaden is Spa-Sauna4You gespecialiseerd in infrarood sauna's en bestaat ons assortiment uit diverse sauna modellen van uitsluitend topmerken. Bij Spa-Sauna4You kunt ook voor andere topkwaliteit wellness en tuin producten terecht. Denk aan pelletkachels, composietvloeren en diverse accessoires voor uw Jacuzzi ® / bubbelbad.

Met 3 showrooms in België staat Spa-Sauna4You altijd voor u klaar. Onze deskundige en ervaren medewerkers voorzien u altijd van een persoonlijk advies en dragen zorg voor de levering en installatie van uw bubbelbad / infrarood sauna bij u thuis. Met ruim 20 jaar ervaring biedt Spa-Sauna4You u de beste service en garantie.

deel deze pagina: