Spannend kinderboek Léon en de verdwenen koning

Persbericht geplaatst door GVMedia op 17-10-2017
Spannend kinderboek Léon en de verdwenen koning

Kinderboek Léon en de verdwenen koning
Bert Drost & Caroline Uitendaal-Drost

Léon en de verdwenen koning is een spannend kinderboek over een doodgewone jongen die een bijzonder avontuur beleefd in een vreemd koninkrijk. Het boek is geschreven door Bert Drost en Caroline Uitendaal-Drost, vader en dochter. Bij het boek hoort een luisterboek, ingesproken door Bert.

Léon en de verdwenen koning

Voor schut voor de klas, uitgelachen door vrienden, ruzie met zijn zusje en moeder… Als Léon na een enorme rotdag boos en verdrietig op bed ligt staat er plots een boodschapper uit een vreemd land in zijn kamer. Het land verkeerd in nood en Léons hulp is gewenst. Léon heeft niets te verliezen en dus gaat hij mee. En zo begint een spannend avontuur waarin Léon niet alleen op zoek moet naar de koning, maar ook naar zijn eigen moed en kracht.


Over de auteurs
Bert Drost
(1948) is meer dan tweeënveertig jaar werkzaam geweest in verschillende functies van het basisonderwijs. Hij heeft in zijn werk veel kinderboeken gelezen en voorgelezen. Dat voorlezen doet hij nog graag voor zijn vier kleinkinderen.
Bert is getrouwd en heeft twee volwassen dochters.

Caroline Uitendaal-Drost (1975) heeft een praktijk aan huis, waar ze ouders en kinderen begeleidt die niet lekker in hun vel zitten. Daarnaast is naast de oudste dochter van Bert, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter.
Voordat ze als coach en masseuse werkte, was ze grafisch vormgever en droomde zij ervan om ooit een kinderboek te illustreren.
Dat ze jaren later dit kinderboek zelf zou schrijven met haar vader, had ze toen nog niet kunnen bedenken.


Technische informatie:
ISBN: 9789055993307
Auteur: Bert Drost & Caroline Uitendaal-Drost
Uitgever: Uitgeverij GVMedia
Prijs: € 16,95
Extra’s: inclusief luisterboek

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, interview-afspraken, beeldmateriaal en eventuele winacties kunt u contact opnemen met Uitgeverij GVMedia via info@gvmedia.nl of 0251 207420

deel deze pagina: