Speeddaten nieuw op openingsdag Meet Magento 2015

Persbericht geplaatst door OSM op 22-05-2015
Speeddaten nieuw op openingsdag Meet Magento 2015
Op woensdag 27 mei a.s. begint in Media Plaza in De Jaarbeurs te Utrecht de 7e editie van Meet Magento (www.meet-magento.nl). Meet Magento is het grootste Magento event in Nederland en duurt t/m 28 mei. De organisatie is in handen van Dutchento.org, de onafhankelijke Nederlandse Magento Community. De openingsdag van Meet Magento is geheel ingericht voor partijen die nog een e-commerce platform moeten selecteren. Op de beursvloer staan gerenommeerde mediabedrijven die hun expertise delen. Door een speeddate sessie krijgen de bezoekers direct antwoord op relevante vragen. Met ruim 10.000 webshops is het e-commerce platform Magento marktleider in Nederland. Binnen de top van de Nederlandse webshops heeft Magento een marktaandeel van rond de 25%.
B2B markt ontdekt voordelen webshop
“Een speeddatesessie hebben we nog niet eerder als volwaardig programmaonderdeel van Meet Magento opgenomen, de pilot van vorig jaar pakte heel goed uit”, vertelt Guido Jansen. “We willen met een speeddatesessie de eerste kennismaking met Magento zo makkelijk mogelijk maken. De bezoekers gaan we koppelen aan mediabedrijven, ze hebben 1 minuut de tijd op hen te bestoken met vragen. Overigens is de eerste dag van Meet Magento 2015 ook heel interessant voor de B2B markt. Webshops worden steeds populairder in dit segment, bestellingen kunnen online worden doorgevoerd en eventueel direct aan een voorraadsysteem worden gekoppeld. Een webshop bespaart ondernemers veel tijd. De zakelijke consument heeft daarbij dezelfde verwachtingen als een retailshop, inclusief het servicelevel. Magento biedt ook hier passende oplossingen.”

Over Meet Magento 2015
Op 27 & 28 mei vindt de zevende Nederlandse Meet Magento plaats. Honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Leer meer over Marketing en Conversie, het koppelen van Magento met backend systemen, development, theming en Magento’s Enterprise en Community versies en laat je inspireren om nog veel meer uit je eigen Magento platform te halen! Aanmelden voor Meet Magento kan via: https://www.meet-magento.nl/tickets/ .