Sphinx 300 Kids: praktische dubbele wastafel completeert Kids-serie

Persbericht geplaatst door Presstige Public Relations op 12-08-2013
Sphinx 300 Kids: praktische dubbele wastafel completeert Kids-serie

De serie Sphinx 300 Kids is speciaal ontwikkeld om kinderen op een veilige manier spelenderwijs kennis te laten maken lichaamsverzorging. Met kindvriendelijke, kleurrijke wastafels, closets, zittingen en kranen zijn kleine kinderen in staat zelfstandig het closet te gebruiken en de handen te wassen. Dit neemt het personeel van kleuterscholen en crèches veel werk uit handen. Sphinx 300 Kids kenmerkt zich door een hoog pleziergehalte met een speels design en doordachte functionaliteit. Naast de wastafel die plaats biedt aan één kind en het speel- en waterlandschap voor vier kinderen, is er nu ook een praktische dubbele wastafel met twee wasplaatsen op gelijke hoogte. Met deze varianten kan de sanitaire ruimte voor kinderen naar wens worden ingericht.

De nieuwe, dubbele wastafel is voorzien van het kenmerkende kindvriendelijke design; een zachte golfvorm met afgeronde hoeken. De wastafel is uitgevoerd in het warm aanvoelende Varicor®. Door de geringe voorsprong van 41,5 cm en het golfdesign is de kraan goed bereikbaar voor kleine kinderhandjes. Sphinx 300 Kids biedt een keuze uit een kleurrijke eenhendel mengkraan of een sensorkraan.

De wastafel meet 900 x 415 mm en is uitgevoerd in helder wit. Voor een speels accent kan de wastafel worden voorzien met optionele voor- en zijpanelen in de kleuren blauw of rood. De panelen zorgen voor een glad, gesloten geheel zonder kieren of openingen.

BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag Design en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is BV DE SPHINX MAASTRICHT het aanspreekpunt.

www.sphinxpro.nl

Voor de redactie:

Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Pauline van Gulik van BV DE SPHINX MAASTRICHT, telefoon 043 – 351 12 51 of door Presstige PR, telefoon 033 – 245 00 70.