Split~Vision introduceert integratie I-Controler met SharePoint

Persbericht geplaatst door Influx PR op 23-11-2011
Split~Vision introduceert integratie I-Controler met SharePoint

Belangrijke stap als onafhankelijk integrator

Eindhoven – 23 november 2011 – Split~Vision, specialist in proces-, document- , content en organisatiemanagement, zal de integratie van haar proces- en organisatiemanagement tool I-Controler met SharePoint in januari 2012 definitief hebben afgerond. Hiermee kan SharePoint als documentmanagement platform naadloos opereren met de proces- en organisatiebeheerfunctionaliteit van I-Controler. De eerste concrete opdracht voor een dergelijke integratie is ook al binnen: Waterschap Rijn en IJssel gaat gebruik maken van deze nieuwe optie om document- en contentmanagement te koppelen aan proces- en organisatiemanagement.

De markt van gebruikers van SharePoint als documentmanagement platform groeit zienderogen. Microsoft heeft hiermee een flink marktaandeel in de wereld van document- en contentmanagement toepassingen veroverd. Steeds meer organisaties vragen daarbij ook om aanvullende functionaliteit, vooral op het vlak van proces- en organisatiemanagement. Die functionaliteit van I-Controler leent zich bijzonder goed om te integreren met DMS-systemen van andere aanbieders, zoals SharePoint. De I-Controler is een geheel eigen ontwikkeling van het Eindhovense Spit~Vision, dat met veel kennis en ervaring - met name in de wereld van de overheid - een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd als specialist in proces- en organisatiemanagement.

De integratie sluit nauw aan bij de ambities van Split~Vision om meer als onafhankelijke integratie- en processpecialist bij organisaties de informatie-infrastructuur (weer) op orde te brengen. Directeur Klaas van der Heijden: “Er is in veel gevallen behoefte aan veel meer dan alleen het organiseren van documentstromen. De organisatie, met alle processen, medewerkers, informatiebronnen, onderliggende systemen, metadata enzovoort vormt één synergetisch geheel. Dáár is de I-Controler voor ontworpen: om orde aan te brengen en inzicht te krijgen in dat samenspel. SharePoint is voor ons een belangrijk platform, omdat het een snel groeiende populatie gebruikers kent en inmiddels een niet meer weg te denken factor in de document- en contentmarkt is geworden. Dat betekent dat je als integratiespecialist met je eigen producten en diensten – zoals wij met de I-Controler – daarop moet aansluiten. Wij zijn ook heel blij met de opdracht bij Waterschap Rijn en IJssel, waar we kunnen laten zien dat de I-Controler perfect werkt met SharePoint en dat daarmee voor het Waterschap alles uit de organisatie, van processen en informatie tot medewerkers ondergebracht kan worden in één beheersysteem.”

Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis over en ervaring met de processen en procedures in die overheid. De I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde procesmanagement tool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.

Voor de redactie:

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com/ Tel.: 055 366 3034
of
TAPAS, Tekstschrijven als Passie – John de Waard - E: john@tekstschrijvenalspassie.nl. Tel.: 06 54 343 156

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: