Split~Vision introduceert nieuw product - SharePoint All-in-One

Persbericht geplaatst door Influx PR op 09-09-2013
Split~Vision introduceert nieuw product - SharePoint All-in-One

Eindhoven, 9 september 2013 - Op 10 september 2013 introduceert Split~Vision haar nieuwe product ‘SharePoint All-in-One'. Dit is een gebruiksvriendelijke oplossing die inzetbaar is voor de gehele SharePoint-omgeving van organisaties. SharePoint All-in-One is ontwikkeld voor de overheid en andere branches zoals onderwijs, zorg, productie en zakelijke dienstverlening.

SharePoint All-in-One van Split~Vision is een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding in een SharePoint-omgeving. Deze gebruiksvriendelijke oplossing integreert bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) zaakgericht werken, document- en recordsmanagement, projectmatig werken, overall planning van zaken, projecten, rapportages en medewerkersportalen. De oplossing is gebaseerd op het uitgangspunt de IT zo efficiënt mogelijk te laten werken, zonder extra kosten of maatwerk.

De beheer(s)structuur wordt vastgesteld en vastgelegd vanuit een (strategisch) governance-plan. Door deze informatiestructuur vast te stellen vanuit de organisatie en de beleids-/bedrijfsvoering worden problemen in de toekomst voorkomen. Het product SharePoint All-in-One biedt functionaliteit voor de volgende deeloplossingen:

 • SharePoint All-in-One voor uw klant
 • SharePoint All-in-One voor medewerkers zaak, project en KCC
 • SharePoint All-in-One voor medewerkers informatie
 • SharePoint All-in-One Afdelingsspecifiek
 • SharePoint All-in-One voor management
 • SharePoint All-in-One Bestuur
 • SharePoint All-in-One voor Algemeen Management
 • SharePoint Controller voor SharePoint beheerder
 • Oplossingen van Split~Vision in de praktijk
  Een onderdeel van SharePoint All-in-One, SharePoint Controller, is al succesvol in gebruik genomen bij Waterschap Rijn en IJssel en de gemeente Nijmegen. "Als waterschap hebben we belang bij een goed informatiebeheer. Dat was de belangrijkste reden voor de overstap naar SharePoint. Wat voor mij met betrekking tot het functioneel beheer erg belangrijk is, is dat alle kruisverbanden blijven bestaan. Met SharePoint Controller houd je die verbanden overeind en creëer je een blauwdruk van niet alleen je informatieomgeving, maar eigenlijk van je hele organisatie en alles wat zich daarbinnen afspeelt wat van belang is aan processen, projecten en informatie.", aldus Nick Verwaaij, functioneel beheerder bij Waterschap Rijn en Ijssel. SharePoint Controller is een beheer(s)oplossing voor onder meer integratie met Active Directory, configuratie en beheer (synchronisatie) en SharePoint-connect.

  Meer weten?
  Tijdens het event Zaakgericht werken voor de overheid 2013, op 19 september, wordt het nieuwe product gepresenteerd aan het publiek. Nadere informatie over SharePoint All-in-One is verkrijgbaar op de website www.splitvision.nl of viainfo@splitvision.nl.

  Voor de redactie:

  Over Split~Vision
  Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis over de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in die overheid. De i-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement tool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd. SharePoint Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren en beheer van SharePoint-omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiden populatie van SharePoint gebruikers die grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
  Recent, is hieraan het product SharePoint All-in-One toegevoegd. Deze oplossing is de 3e tool in het productportfolio van Split~Vision. Met dit product wordt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving aangeboden.

  Voor redactionele informatie:
  Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034

  deel deze pagina:
  Meestgebruikte trefwoorden
  van Influx PR: