Sprangers Bouwbedrijf winnaar Aller Beste Werkgever Award 2013

Persbericht geplaatst door Clickr op 30-01-2014
Sprangers Bouwbedrijf winnaar Aller Beste Werkgever Award 2013
Sprangers Bouwbedrijf heeft de Aller Beste Werkgever Award 2013 gewonnen. Een extra bekroning op een succesvol 2013 waar we uitermate trots op zijn.
Eerder maakte we al bekend dat Sprangers Bouwbedrijf genomineerd was voor de Nationale Succes Awards. Deze awards zijn een initiatief van de Succesfactor, het businessprogramma op RTL dat wekelijks op zoek gaat naar ‘het geheim achter succes’ en succesverhalen van Nederlandse bedrijven in beeld brengt. Ook Sprangers Bouwbedrijf is hier afgelopen jaar in te zien geweest, waarmee automatisch een nominatie voor de award werd binnen gehaald.
Bekroning succesvolle koers
Voor de felbegeerde ondernemersprijs zijn genomineerden beoordeeld op factoren zoals historie, ontwikkeling en toekomstperspectieven. De ontknoping van de strijd vond plaats tijdens de awardshow op 25 januari op locatie bij het Hilton Hotel Rotterdam. Een prachtige en vooral spannende avond die uiteindelijk beloond is met het winnen van de Werkgevers Award 2013.
Wij zijn erg trots op het winnen van de Aller Beste Werkgever Award 2013 en zien het als een bekroning op een succesvol 2013 én de succesvolle koers die Sprangers Bouwbedrijf sinds enkele jaren heeft ingezet.
Wij willen dan ook iedereen bedanken die afgelopen jaren heeft bijgedragen aan ons succes. Bedankt!
Kijk voor meer informatie op www.sprangers-bouwservice.nl