Sprekersprogramma 'Content, Cloud & Communication' geïntegreerd op beursvloer Grafische Vakbeurs

Persbericht geplaatst door Influx PR op 30-01-2012
Sprekersprogramma

"Sprekersprogramma geïntegreerd op beursvloer"

'Content, Cloud & Communication' aanvulling op Grafische Vakbeurs 2012

Hardenberg – 30 januari 2012 – Het sprekersprogramma van het onderdeel ‘Content, Cloud & Communication’ tijdens de Grafische Vakbeurs & Sign (7-9 februari) bevestigt de trend dat het steeds belangrijker wordt voor (grafische en niet-grafische) ondernemingen om beslagen ten ijs te komen. Zeker over de manier om de juiste informatie op het gewenste moment, langs de juiste weg en bij de juiste doelgroep te brengen valt nog veel te vertellen. Tijdens Content, Cloud & Communication op de beursvloer in Hal 5 staat de combinatie van nieuwe communicatiekanalen, contentbeheer en een nieuwe infrastructuur als de cloud centraal.

In het theater op Content, Cloud & Communication zullen ervaringen en mogelijkheden rond deze combinatie van technologie en strategie worden gedeeld. Onder de sprekers zijn onder meer vertegenwoordigers van de bedrijven SmartDocuments, Xerox, Ricoh, Applify, Prindustry, Edmond Document Solutions en EMC. Ook grafisch journalist en brancheblogger, Ed Boogaard, trapt iedere dag het sprekersprogramma af met een presentatie over trends, marktontwikkelingen en beursbijzonderheden. Iedere dag worden de sprekers ondergebracht in sessies over vier thema’s: Cloud & Infrastructuur, Web-to-Print-to-Web, Cross Media & Content Management, en Organisatie & Workflow Management. In blokken van een uur, startend om 13 uur ’s middags, zullen steeds twee of drie sprekers aan bod komen om deze onderwerpen toe te lichten. Rond 17 uur wordt dan de laatste sessie afgesloten en is er ook nog ruim tijd om alsnog de beurs te bezoeken, die tot 21.00 uur is geopend.

Kijk voor het complete en meest actuele sprekersprogramma met informatie over de sessies en de sprekers op: http://www.grafimediawereld.nl/content,_cloud_&_communication_op_grafische_beurs/118/.

Agenda informatie:

Wanneer: 7-9 februari 2012

Waar: Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg, Hal 5

Wat: Grafische Vakbeurs & Sign en Content, Cloud & Communication

Informatie Content, Cloud & Communicatie Plein en congresprogramma: www.grafimediawereld.nl

Informatie Grafische Vakbeurs & Sign: http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/116/grafische-vakbeurs-vakbeurs-sign


Voor meer informatie over Content, Cloud & Communication:

Sander de Wolf, sander.dewolf@vakwereld.nl, 06 53 96 42 71

Content, Cloud & Communication is een initiatief van:

Evenementenhal Hardenberg, Jan Siegers

DocumentWereld, Sander de Wolf

GrafimediaWereld, Sander de Wolf

TAPAS, Tekstschrijven als Passie, John de Waard

Ed Boogaard Schrijft: Ed Boogaard

Content Cloud, & Communicatie wordt ondersteund door:

Xplor Nederland, www.xplor.nl

NVBA, www.nvba-info.nl

document@work, www.documentatwork.nl

CMBO, www.cmbo.nl

Voor de redactie:

Voor redactionele informatie:
Influx PR: Jakob Brons, 055 3663034 of CCC@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: