Spryng Preferred Supplier SMS authenticatie van SonicWall en SafeNet

Persbericht geplaatst door Spryng op 27-11-2012
Spryng Preferred Supplier SMS authenticatie van SonicWall en SafeNet

De zakelijke SMS leverancier Spryng is de preferred supplier van SMS authenticatie, middels MAIL2SMS, voor de SSL VPN systemen van de leveranciers SonicWall en SafeNet.

De MAIL2SMS applicatie van Spryng biedt, middels haar SMS gateway, een veilige authenticatie oplossing voor het inloggen op netwerken en websites middels de mobiele telefoon. Door de fysieke token, zoals een smartcard, te vervangen door een SMS bericht, met hierin vermeld een wachtwoord, kunnen personen zich middels SMS eenvoudig en veilig identificeren. Door het SMS authenticatie systeem van Spryng kunnen aanzienlijke kosten worden bespaard doordat fysieke tokens tot het verleden behoren.

De MAIL2SMS applicatie van Spryngvereist geen ingewikkelde procedures of implementatie processen en is binnen enkele minuten opgezet en te gebruiken. Bedrijven hoeven daarom niet meer te investeren in dure hardware-oplossingen. Vele klanten, waaronder tientallen gemeenten, van de wereldwijde leveranciers van SSL VPN systemen van SonicWall en SafeNet maken zodoende gebruik van het SMS authenticatie systeem van Spryng.

Aangezien Spryng fysieke platformen, naast Nederland, in Belgiƫ, Frankrijken Duitslandheeft, is zij in staat haar klanten in verschillende talen te voorzien van support en ondersteuning. Tevens is het mogelijk om wereldwijd SMS te versturen middels de SMS gateway van Spryng. Door deze propositie heeft het SMS authenticatie systeem van Spryng een wereldwijde dekking, waardoor de werknemers van internationale bedrijven zich vanaf elke werkplek waar ook ter wereld kunnen identificeren middels de MAIL2SMS-applicatie van Spryng.

Voor meer informatie betreffende de MAIL2SMS applicatie ga naar www.spryng.nlof neem telefonisch contact op met Spryng op nummer +31(0)20 7703005.