Staat je huis te koop? Of wil je je huis verkopen?

Persbericht geplaatst door Just Jackie op 03-10-2012
Wie in deze tijd zijn woning wil verkopen moet zich onderscheiden van andere te koop staande woningen en er alles aan doen om die ene koper binnen te krijgen. Dat betekent dat je als huisverkoper niet moet gaan zitten afwachten, maar in actie moet komen. Met andere woorden: Staat je huis te koop? Of wil je je huis verkopen?
OpenHuisCoach Jacqueline van de Pas van Just Jackie is 1 van de 10 OpenHuisCoaches in Nederland die aangesloten is bij OpenHuizenLink. Zij zorgt ervoor dat een woning daadwerkelijk sneller wordt verkocht. Dit sneller verkopen zit ‘m niet alleen in de verkoopstyling maar ook door met regelmaat Open Huis te houden. Een huis
(ver)kopen start tenslotte met een eerste bezichtiging.
OpenHuizenLink is een ondersteunende tool bij de verkoop van een woning. Het maakt niet uit of je zelf je huis verkoopt of via een makelaar. Iedere 1e en 3e zaterdag van 11.00 – 13.00 uur kunnen huizenzoekers laagdrempelig, meerdere huizen kijken zonder eerst een afspraak te maken. Een ideale kans voor kopers om zich te oriënteren op de huizenmarkt. “Pas als je een huis van binnen hebt gezien weet je of het iets voor je is” vertelt Jacqueline. “Zodra je in een woning bent ervaar je de ruimte, de lichtinval en een prettige sfeer. Dat heb je niet bij een foto”.
Verkoop je huis sneller met advies van de OpenHuisCoach
Voor verkopers is het houden van een Open Huis niet het enige wat meer kijkers zal opleveren. De OpenHuisCoach geeft advies als een woning niet of weinig wordt bezocht. Tips en adviezen voor woningpresentatie zorgen ervoor dat het huis opvalt tussen alle andere te koop staande woningen op internet. Met een Open Huis kun je zien of kopers interesse hebben in je huis. Komen er na enkele Open Huis dagen geen kijkers, dan weet je dat je in actie moet komen. “Onze visie is dat elke huis binnen 6 maanden verkocht kan worden”, vertelt Jacqueline. “Een huis moet dan wel te koop staan voor een marktconforme vraagprijs, voorzien zijn van een goede presentatie en uiteraard laagdrempelig voor potentiële kopers om te komen kijken.”
Meer informatie
Iedereen die zijn huis wil verkopen kan meedoen met OpenHuizenLink. Je bepaalt zelf welke zaterdagen je meedoet. OpenHuisCoach Regio Den Haag, Jacqueline van de Pas mag 5 huizenverkopers blij maken met gratis deelname aan OpenHuizenLink. Stuur een email naar info@just-jackie.nl of bel naar 06-14180601. Meer informatie: www.just-jackie.nl of www.OpenHuizenLink.nl

Voor de redactie:

Noot voor de redactie: op www.just-jackie.nl/portfolio treft u onze beeldbank met voorbeelden van o.a. verkoopstyling en woningfotografie. Een persfoto van Jacqueline van de Pas is reeds bijgevoegd, alsmede het logo van Just Jackie en een foto van een van de deelnemers aan OpenHuizenLink. Op verzoek kunnen wij u uiteraard meer foto’s sturen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline van de Pas.
Just Jackie – (Vast)Goed in Stijl
Westenburgstraat 42
2275 XS Voorburg
M: 06-14180601
W: www.just-jackie.nl
deel deze pagina: