Start 2014 met een nieuwe boxspring en bijpassend dekbedovertrek

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 31-03-2014

Het nieuwe jaar begint bij de meesten met een aantal goede voornemens. Volgens mij staan afvallen en stoppen met roken ieder jaar weer met stip op 1. Ik ben een fanatiek sporter en roken doe ik niet. Toch had ook ik besloten dit jaar te beginnen met een voornemen. Een klus die ik al jaren heb uitgesteld. Mijn vriendin zeurt er al jaren over en ik had besloten dat ik nu maar eens toe moest geven en we ons oude bed moesten vervangen door een boxspring.
Ik moet bekennen, tijdens onze vakantie in Frankrijk hebben we heerlijk geslapen op een boxspring. Dit gaf voor mij dan ook de doorslag de aanschaf te overwegen. En wat is dan een beter moment dan het begin van een nieuw jaar.

Dus hebben we online eerst eens rondgekeken naar wat er zoal verkrijgbaar is. Al snel attendeerde mijn vriendin me op de website van luxebedden.nl. Echt een enorm assortiment hebben ze daar. Allerlei merken, uitvoeringen en modellen. Omdat het aanbod ons direct aansprak en de showroom in Uden niet ver bij ons vandaan is, besloten we er gewoon eens langs te gaan. Een goede keus bleek al snel. Na op ons gemak te hebben rondgekeken, hebben we ons uitgebreid laten informeren door een vriendelijke en ik moet zeggen, zeer vakkundige verkoper. Hi j kon ons echt alles vertellen over welke soorten er verkrijgbaar zijn en welke oplossing het beste past bij onze wensen. Omdat wij graag tv kijken en lezen in bed, hebben we gekozen voor een elektrisch verstelbare uitvoering. Werkelijk ideaal en wat een ligcomfort. Niet te vergelijken met het bed en de matrassen waar we al die jaren op sliepen. Ik zeg het niet graag, maar ik had al veel eerder naar mijn vriendin moeten luisteren.

Om het geheel af te maken hebben we er ook direct een nieuw dekbedovertrek bij gekocht. Normaal gesproken geef ik daar niet zo om, maar het dekbedovertrek in de showroom past werkelijk perfect bij de kleur van het hoofdbord dat we hebben uitgekozen. Echt een mooi geheel. Nu hoeven we slechts nog de bezorging af te wachten. En die is nog gratis ook. Wat een goed begin van het nieuwe jaar!