Station in Zwolle en Den Bosch

Persbericht geplaatst door bosmanict op 21-08-2014

In Den Bosch kunt u op de trein stappen naar een bestemming die u maar wilt.
Station Den Bosch is een groot station met de nodige winkeltjes en restaurantjes. Wilt u een kopje koffie, moet u nog even snel een mascara kopen of iets anders? Er zijn genoeg winkeltjes te vinden om even te neuzen als u te vroeg bent gearriveerd of misschien juist een trein heeft gemist.
De volgende winkels zijn aanwezig bij het station: Albert Heijn To Go, Pin automaat, Bruna Burger King, café, döner kebab, de Broodzaak, ETOS, HEMA, kapper, kiosk ,pasfoto automaat , smullers Starbucks, Swirl's, Seats2Meet. U hoeft zich dus niet te vervelen op het station van ’ s Hertogen Bosch. Als u een toiletbezoekje nodig heeft kan dit ook tegen een vergoeding van 0,50 eurocent. Altijd handig een toilet in de buurt. Ook voor fietsenstalling kunt u terecht, fietsreparatie en dergelijke. Een fijn station met genoeg te zien in ieder geval!

In Zwolle kunt u ook gerust uw fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling tegen een vergoeding van 1,25 euro per dag. Tegenwoordig lijkt dit veel geld, maar alles beter dan dat uw fiets wordt gestolen nietwaar? Op het station Zwolle zijn er ook diverse restaurantjes en winkeltjes te vinden, bijna hetzelfde als op het station Den Bosch, namelijk: Albert Heijn To Go, Pin automaat, Bruna, de Broodzaak, ETOS, HEMA, Julia’s kapper, kiosk ,pasfoto automaat , smullers en Swirl's. Ook hier dus genoeg te bekijken voor als u de trein heeft gemist of te vroeg bent gearriveerd. Op het station Zwolle zijn de bussen ook heel dichtbij, altijd handig natuurlijk en de tijden zijn afgestemd op elkaar, bus en treintijden. Een dagje uit met de trein is meer dan alleen maar een treinritje! Ook volop gezelligheid en te zien! Veel plezier!