Station Utrecht en Nijmegen

Persbericht geplaatst door bosmanict op 21-08-2014

Een gezellige dag uit kan heel erg leuk zijn maar het kan ook eindigen in een minder geslaagde dag uiteindelijk. Station Utrecht en station Nijmegen zijn namelijk heel erg groot met veel verschillende sporen. Ga thuis dus goed op zoek bij welk spoor je moet wezen, wat de tijden zijn van de treinen enzovoorts. Denk daarbij ook aan het opzoeken van eventuele vertragingen, want daar begint de dag al mee. Niets is vervelender dan op een station te moeten wachten zonder winkeltjes, zonder restaurantjes….helemaal alleen op een afgelegen spoortje……
Maar niet bij station Utrecht en station Nijmegen!
Er zijn volop winkeltjes te vinden om heerlijk te kunnen shoppen, restaurantjes om een lekker hapje te kunnen eten of gezellig een bakje koffie of thee te drinken! Dat neemt niet weg natuurlijk dat je thuis van te voren je wel moet laten inlichten over de vertrektijden natuurlijk, hoewel het op het station Utrecht en station Nijmegen ook erg gezellig is! Zou je nog wel met de trein vertrekken?
Ja een trein heeft zo zijn voordelen. Je koopt een kaartje, stapt in en kunt achterover leunen. Op de weg hoef je niet te letten dus er zijn heel wat voordelen.
Vlakbij het station Utrecht is de jaarbeurs Utrecht dus op het station is het echt altijd wel druk. Het station is ruim opgezet, je hoeft elkaar allemaal niet voor de voeten te lopen gelukkig. Het station in Nijmegen telt maar liefst vijf en dertig verschillende sporen! De meeste sporen binnen heel Nederland. Ben je met de fiets op het station aangekomen? Dan raden wij je aan om je fiets in een bemenste, bewaakte fietsenstalling te stallen. Zo voorkom je aan het einde van de dag lekke banden, doorgeknipte handremmen of zelfs nog erger, je fiets die nergens meer te bekennen is. Fijne dag!