Steeds dichterbij festivalseizoen 2012!

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 26-11-2011
Steeds dichterbij festivalseizoen 2012!

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Steeds dichterbij festivalseizoen 2012!

Afgelopen weken is er weer van alles gebeurd. We komen zo ook steeds dichterbij het festivalseizoen 2012, dat merken we vol op! Steeds meer nieuwe namen, de early birds tickets vliegen de deur uit en festivals dromen over uitbreidingen en nieuwe ideeën.

Zo zijn vandaag, 26 november, de ticket verkoop van Solar Weekend, Lief Festival, Emporium Festival en Riverdance Festival gestart. Op hun eigen site kan je de tickets bestellen, ben snel want voor je het weet zijn de vroege vogel kaarten op. Dat was namelijk wel het geval bij Eurosonic Noorderslag in Groningen en het metal festival Roadburn in Tilburg. Ook zij hadden vandaag de kaartverkoop gestart. De 17.000 kaarten voor Eurosonic Noorderslag waren vanaf 10:00 vanochtend te koop en waren binnen 10 minuten allemaal uitverkocht! Dit was het zelfde geval Roadburn festival, daar waren binnen 7 minuten alle kaarten weg! Wat anders dan tickets voor een festival, maar ook alle plaatsen voor de motorsportklassen van het Zwarte Cross Festival waren binnen 7 minuten volgeboekt!

Paaspop heeft ook de festivalkriebels gekregen en maakt de eerste 14 namen van het festival bekend, dat zijn onder andere: Selah Sue, Rowwen Hèze, De Dijk, The Inspectur cluzo en Finntroll. Zoals gewoonlijk blijft Eurosonic Noorderslag artiesten bekend maken, zo hebben ze nu Palio Superspeed Donkey, Lefties Soul Connection, Hospital Bombers, Mr. Polska feat. Nouveau Riche onder andere toegevoegd aan het 3voor12 podium, kijk voor meerdere namen op onze website. Ook Rock Werchter heeft de eerste twee grote artiesten te weten regelen en dat zijn ook niet de minste, namelijk: Justice en Red Hot Chili Peppers. Dit werd bevestigd door een filmpje wat op de site staat. Rock Werchter heeft ook bekend gemaakt te willen gaan uitbreiden. Herman Schueremans, organisator van Rock Werchter, wil graag een derde podium toevoegen aan het festival. Als dit niet in Werchter kan, zit hij er over te denken om het festival te verhuizen naar het Limburgse Brustem, maar voorlopig probeert iedereen het festival in Werchter te houden.

Ook was er weer wat minder nieuws; afgelopen donderdag hebben twaalf Brabantse festivals geprotesteerd in een brief tegen de manier waarop de provincie Brabant vanaf 2012 de kunstsubsidies wil verdelen. De festivals zijn bang dat de nieuwe manier van verdelen hen zal benadelen. Ze dringen aan op snel nader overleg.

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com