Steigerhuur

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 11-04-2012
Steigerhuur

Steigerhuur is een goede optie als uw voor uw werk wilt beschikken over de beste steiger maar niet zelf wilt investeren in de aanschaf. Conmax Steigerbouw verzorgt steigerhuur van alle voorkomende types steigers, van traditionele steigers en systeemsteigers tot aluminium steigers. Voor steigerhuur maken wij graag een complete offerte, inclusief montage en demontage en aan- en afvoer van materialen.

Scherpe tarieven voor steigerhuur

Voor steigerhuur mag u rekenen op een scherpe offerte, gebaseerd op het aantal te huren vierkante meters. Wij maken vooraf heldere afspraken, over de planning en over de montage en demontage. In de prijs kunnen we ook het insealen van de steigers opnemen.

Verlost van alle zorgen met steigerhuur

Voor de uitvoering van kleine en grote projecten, in de woning- of utiliteitsbouw of in de petrochemische sector kunt u waarschijnlijk niet zonder bouwsteigers. Conmax Steigerbouw neemt u met steigerhuur alle zorgen uit handen, van calculatie tot montage en demontage. Met een strakke planning zorgen wij voor de juiste steiger op de juiste plaats op het juiste moment.