Steigerplanken en Openhaardhout | Steigerplank.com

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 06-03-2014

Bij Steigerplank.com hebben wij zowel gebruikte steigerplanken, als steigerplanken die vers uit de fabriek komen. Deze planken kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het bouwen van een steiger of voor in- en exterieurbouw. Wij hebben twee soorten nieuwe steigerplanken.

De eerste soort zijn de nieuwe, verse steigerplanken. Deze planken zijn nog niet gedroogd en gaan daarom nog zetten. Deze planken zijn niet geschikt voor interieurbouw, maar ideaal voor in de bouw!

De gedroogde nieuwe steigerplanken zijn enkele maanden gedroogd en hebben hun definitieve vorm aangenomen. Hierdoor zijn deze planken onder andere perfect geschikt voor interieur, exterieur en meubelbouw.

Bestel uw nieuwe steigerplanken vandaag nog voordelig online, zodat u deze snel in huis heeft!

Naast mooie steigerplanken, hebben wij ook droog openhaardhout van uitstekende kwaliteit. Als u hiernaar opzoek bent en naar een snelle levering, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Steigerplank.com garandeert:

· Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, volgende dag in huis.

· Ons openhaardhout kunt u direct stoken, hoeft niet eerst gedroogd te worden.

· De herplanting van alle bomen die voor uw openhaardhout worden gebruikt.

· Al onze pallets openhaardhout worden gratis geleverd.

Voor heerlijke zomeravonden hebben wij de nieuwe zomer- en winterhit. Dat is dit jaar de boomfakkel! Bekijk de boomfakkel hier: http://www.steigerplank.com/boomfakkel-cat/.