Ster-schilder

Persbericht geplaatst door jennifer op 16-01-2012

Kwaliteit:

Bent u op zoek naar een schilder in uw regio dat het vak echt goed beheerst dan is het aan te raden om een schilder in te huren via Ster Schilder. De kwaliteit van het werk van de schildersbedrijven wordt namelijk op basis van een steekproef regelmatig gecontroleerd. Het is dus in het belang van de schilder om niet half werk te leveren. U bent op deze manier gegarandeerd van kwaliteit.

Vakbekwaam:

Uiteraard heeft de schilder veel werkervaring zodat alleen zeer bedreven vakmensen uw huis opknappen. Dit biedt veiligheid omdat steeds vaker onvakkundige schilders actief zijn in de markt.

U kunt bij Ster Schilder terecht voor alle soorten schilderopdrachten zowel binnen als buiten.

Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van muren, plafonds, kozijnen en deuren. Maar ook bij renovatiewerkzaamheden kunt u zich wenden tot Ster Schilder.

Keurmerk

Overigens mocht het toch voorkomen dat er een geschil met de ingehuurde schilder optreedt dan kunt u dit oplossen bij een geschillencommissie. Elke schilder waar u een offerte aanvraagt via Ster Schilder is namelijk aangesloten bij het keurmerk “Kluskeur”. Op deze manier onstaan er nooit grote problemen.

Meer informatie:

Via de website http://www.ster-schilder.nl kunt u meer lezen over de schildersbedrijven en/of direct een overzichtelijke en vrijblijvende offerte aanvragen. De schilder zal nooit geld aan u vragen voor het opstellen van deze offerte. Kortom een schilder via Ster Schilder levert kwaliteit en biedt zekerheid.

deel deze pagina: