Stop Meerwerk! Kies voor kwaliteit en zekerheid!

Persbericht geplaatst door VELUX Nederland B.V. op 01-09-2011
Stop Meerwerk! Kies voor kwaliteit en zekerheid!

De Meern, 1 september 2011. Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis blijkt dat aannemers dakramen als meerwerk tegen zeer hoge prijzen aanbieden. Kopers van nieuwbouwwoningen die de kosten voor het meerwerk te hoog vinden, maar wel behoefte hebben aan meer ruimte en daglicht, kunnen eenvoudig de hulp van een professioneel montagebedrijf inroepen via de website van VELUX. Na het invullen van hun postcode vinden ze in een handomdraai een jaarlijks getrainde VELUX montagepartner, die tegen scherpe marktconforme prijzen dakramen monteert, met de bewoner meedenkt en een advies op maat verzorgt. Via een ratingsysteem heeft de bewoner de mogelijkheid zijn oordeel te geven over het werk van de aangesloten bedrijven. Dit systeem helpt andere huiseigenaren weer bij het maken van hun keuze voor een montagebedrijf.

Scherpe marktconforme prijzen
In het online zoeksysteem van VELUX, wereldwijd marktleider op het gebied van dakramen, kunnen huiseigenaren op een gebruiksvriendelijke en snelle manier een betrouwbaar, professioneel, ervaren en getraind montagebedrijf vinden. Alle aangesloten montagepartners werken volgens scherpe marktconforme prijzen en voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid. Ze zijn aangesloten bij een geschillencommissie. Daarnaast worden alle aangesloten bedrijven jaarlijks getraind. Hierdoor heeft de huiseigenaar de garantie dat de VELUX dakramen op de juiste manier en volgens de meest recente richtlijnen van het BouwBesluit worden gemonteerd.

Overzichtelijk zoek- en ratingsysteem
Via de website van VELUX kan de gebruiker inspiratie opdoen over het plaatsen van dakramen of een zolderverbouwing om vervolgens via www.velux.nl/montage zijn of haar wensen en gegevens in te vullen. Ze krijgen dan een lijst met tien montagepartners te zien die qua afstand het dichtste bij hen in de buurt gevestigd zijn. De beoordelingen van voorgaande klanten kunnen helpen bij het kiezen van een montagepartnerom vrijblijvend contact mee op te nemen voor informatie of een offerte. Als het contact tot een opdracht leidt, heeft de klant na de werkzaamheden de mogelijkheid zelf ook zijn oordeel over het montagebedrijf aan te geven via een ratingformulier.

Professionele inbouw
VELUX streeft een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening na en speelt in op een veelgestelde vraag naar goede en vooral betrouwbare montagebedrijven. Het gaat hierbij om werkzaamheden als het plaatsen van dakramen, daglichtsystemen en lichtkoepels en het verzorgen van complete zolderverbouwingen.

Over de VELUX Groep
De VELUX Groep zorgt al 70 jaar voor een aangenamere leefomgeving onder het dak door deze te voorzien van daglicht en frisse lucht. Naast een ruim aanbod van dakramen en daglichtsystemen voor hellende daken biedt het VELUX productprogramma oplossingen voor platte daken. Het assortiment van de Groep bestaat bovendien uit vele typen raamdecoratie, buitenzonweringen, rolluiken, op afstand bedienbare intelligente producten, producten aangestuurd door zonne-energie en zonnecollectoren. VELUX Technology levert tevens originele VELUX onderdelen aan onze partners werkzaam op het gebied van raamdecoratie voor dakramen.

De VELUX Groep investeert uitgebreid in producten die een bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van het energieverbruik in gebouwen. In zes modelwoningen in het Model Home 2020 project wordt concreet getoond hoe gebouwen energieneutraal en energieproducerend kunnen worden gebouwd met gebruik van daglicht en behoud van een comfortabel binnenklimaat. De opgebouwde kennis uit het project wordt vertaald naar visualisatietools. De VELUX Groep bezit productievestigingen in elf landen, verkoopmaatschappijen in bijna veertig landen en is één van de sterkste merken in de wereldwijde sector bouwmaterialen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die bijna 10.000 werknemers heeft en onderdeel is van de VKR Holding A/S. Kijk voor meer informatie op www.velux.nl.