Strategisch partnerschap innovaphone en Sennheiser

Persbericht geplaatst door nor op 23-09-2016
Andreas Bach, President Sennheiser Communications A/S
innovaphone, specialist voor professionele bedrijfscommunicatie, heeft de interoperabiliteit van zijn producten met de headset-oplossingen en speakerphones van Sennheiser bekendgemaakt. Het volledige productportfolio van innovaphone IP telefoons is zonder uitzondering compatibel met de headsets en speakerphones van Sennheiser. De succesvolle afronding van de interoperabiliteitstests markeert de start van een strategisch partnerschap tussen de twee bedrijven op het gebied van Unified Communications.

Na de succesvolle afronding van de uitgebreide interoperabiliteitstests is innovaphone nu officieel een "Strategic Partner for Unified Communications" van Sennheiser. De combinatie van de innovaphone IP-telefoons IP112, IP222 en IP232 en de bekabelde en draadloze USB-headset- en speakerphone-oplossingen van Sennheiser biedt zelfs de meest veeleisende professionele gebruikers een perfecte audio-ervaring. Bovendien leveren de twee fabrikanten compatibele DECT oplossingen. Vanaf software versie V12r2 ondersteunt de innovaphone Software Phone de Sennheiser headsets en speakerphones in alle functionaliteiten. Daarnaast ondersteunen innovaphone IP telefoons de Sennheiser oplossingen in real-time toepassingen via WebRTC met de innovaphone webclient myPBX (alleen audio).

Konstantin Kruse, Director of International Sales bij innovaphone legt uit: "Unified Communications oplossingen vormen al lang geen niche meer, maar zijn een onmisbaar onderdeel van de professionele bedrijfscommunicatie geworden. Sennheiser is een gerenommeerde specialist op het gebied van bedrade en draadloze headset- en speakerphone-oplossingen voor UC-omgevingen en wereldwijde leverancier van innovatieve audio-oplossingen. In dit opzicht is de samenwerking met Sennheiser voor ons ideaal om de Europese UC-markt te benaderen met innovatieve producten die een perfecte aanvulling vormen op de innovaphone PBX.

"innovaphone weet al vele jaren te overtuigen met hoogwaardige oplossingen voor IP telefonie en Unified Communications. De standaardintegratie van de nieuwe WebRTC technologie in de innovaphone PBX is daar een goed voorbeeld van", aldus Andreas Bach, President van Sennheiser Communications A/S. "We verheugen ons dan ook zeer op deze samenwerking waarmee we onze gemeenschappelijke klanten een gebruikservaring van het hoogste niveau garanderen."