Strategy Partners presenteert nieuw rapport: ‘Innovation in

Persbericht geplaatst door Influx PR op 07-03-2011
Strategy Partners presenteert nieuw rapport: ‘Innovation in

Driebergen, 7 maart 2011 – Strategy Partners Nederland, een innovatieve marktresearch- en strategieadviesorganisatie voor specifieke Document en Content Management-gerelateerde segmenten van de IT-markt, heeft net als voorgaande jaren een rapport geschreven. Deze keer is de titel: ‘Innovation in Content Capture and Process Management’. De basis voor het rapport is de ervaring die Strategy Partners heeft met dit onderwerp, aangevuld met een aantal gesprekken met organisaties in verschillende branches en de resultaten van een online enquête. Geïnteresseerden kunnen het rapport bestellen via de website van Strategy Partners.

Strategy Partners schreef het rapport om organisaties te helpen bij de eerste stappen in het opzetten van een Content Capture- en Process Management-strategie en te beoordelen welke innovatiemogelijkheden voor de betreffende organisatie relevant zijn. Het rapport gaat in op de mogelijkheden van een op geautomatiseerde manier vastleggen en herkennen van documenten en het extraheren en distribueren van informatie uit het document. Verder is een groot aantal vragen opgenomen. “Door deze vragen te stellen, kan een organisatie zelf achterhalen waar het zich bevindt in het innovatieproces en wat praktisch gezien mogelijk is,” aldus Hans Kaashoek, managing partner van Strategy Partners Nederland.

Bovendien bevat het rapport zeven profielen met selectiematrices van deze leveranciers: ABBYY, Kofax, Medium, Nuance, Readsoft, Ricoh en NSi - DTEC. Daarmee kunnen organisaties gemakkelijk een shortlist maken van mogelijke oplossingen.

Het rapport is bedoeld voor IT-professionals, zoals IT Managers, Corporate Services Managers, Operations Managers, Facility Managers, Capture Management-leveranciers, Outsourcing dienstverleners, systeemintegratiespecialisten, en commerciële scanorganisaties. Alle geïnteresseerden kunnen het Engelstalige rapport via de website van Strategy Partners bestellen voor €75.

Strategy Partners – Willem van Abcoudelaan 11 – 3971 AA Driebergen – Website: www.strategy-partners.nl– e-mail: contact@strategy-partners.nl.

Strategy Partners
Strategy Partners is een innovatieve analyseorganisatie met research- en adviesactiviteiten in specifieke ECM- en BPM-segmenten van de IT-markt. Zij levert resultaatgedreven, pragmatische en direct uitvoerbare adviezen die organisaties helpen oplossingen of systemen te verkrijgen en effectief in gebruik te nemen. De onderzoek- en adviesdiensten ondersteunen tevens bedrijven die betrokken zijn bij mergers/acquisities en strategische allianties. Voor IT-leveranciers, systeemintegrators en diensten­leveranciers worden cruciale “go-to-market”-strategieën, actuele marktkwalificatie en -segmentatie en gedetailleerde analyse en informatie geleverd om de markten in Europa te bedienen en te benutten.
Voor meer informatie zie: www.strategy-partners.nl.

_______________________________________________________________________

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Jakob Brons – tel: 055 3663034 – e-mail:
jakob@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: