Style Depot in Rhoon breidt assortiment uit met sieradenlijn YOELL®

Persbericht geplaatst door Influx PR op 10-08-2011
Style Depot in Rhoon breidt assortiment uit met sieradenlijn YOELL®

Oostvoorne/Rhoon, 10 augustus 2011– Het aantal verkooppunten van sieradenlijn YOELL® breidt wederom uit. Bianca Nieswaag zal de sieraden opnemen in het assortiment van haar nieuwe winkel Style Depot in Rhoon. YOELL® is een initiatief van het Medical Knowledge Institute – Preventie door Educatie. De exclusieve sieraden worden gemaakt door HIV-geïnfecteerde vrouwen in Zuid-Afrika, die met de opbrengst een beter bestaan voor hun gezin kunnen opbouwen.

Style Depot is een winkel in fashion en woondecoratie en staat in het centrum van Rhoon. Het assortiment bestaat uit kleding, sieraden, woonaccessoires, kleinmeubelen en cadeaus. Eigenaresse Bianca Nieswaag opende op 20 juni jl. de deuren van Style Depot en Karin de Man, YOELL® Representative, nam uit nieuwsgierigheid een kijkje. “Karin droeg die dag een prachtige ketting en bijpassende armband van YOELL®”, vertelt Nieswaag. “Zo raakten we in gesprek over de herkomst. Het achterliggende idee – een mooi sieraad kopen en daarmee het verschil maken voor HIV-geïnfecteerde vrouwen in Zuid-Afrika – sprak mij meteen erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat mijn klanten er net zo over denken. De YOELL®-sieraden liggen pas net hier in de winkel, maar de eerste reacties zijn al positief!”

Karin de Man, YOELL®Representative: “Veelzijdig en apart: Bianca heeft een bijzondere winkel geopend. Ik vind dat YOELL®daar tussen al die exclusieve producten goed op zijn plaats is. Alle YOELL®-sieraden zijn handgemaakt en uniek. Binnen de gemaakte ontwerpen hebben de vrouwen ruimte om zelf bepaalde kralen te kiezen, waardoor er steeds andere samenstellingen ontstaan. De sieraden hebben een mooie plaats gekregen bij Style Depot. Ik wens Bianca veel succes en plezier toe bij de verkoop ervan en hoop dat we zo veel vrouwen in Zuid-Afrika kunnen ondersteunen in hun werk- en leefomstandigheden.”

Meer informatie over Style Depot is te vinden op: www.style-depot.nl.

Over het Medical Knowledge Institute, ‘Preventie door Educatie’
Het Medical Knowledge Institute (MKI) is een internationale non-profit gezondheidszorgorganisatie die zich richt op scholing en informatievoorziening vanuit de overtuiging dat gezondheidszorg een mensenrecht is.
Onder het motto ‘Preventie door Educatie' richt het MKI zich vol overtuiging op haar doelstelling de levensomstandigheden van de bevolking in zuidelijk Afrika te verbeteren door medisch gerelateerde trainingen en workshops te geven aan de lokale bevolking èn hulpverleners. Deze ‘local heroes' brengen die kennis ook weer over op anderen. De ‘Healthcare Educational' programma's zijn ontworpen om de kwaliteit en de humanitaire waarden van de gezondheidszorg te verbeteren via educatie en publieke gezondheidsprogramma's. Hiervoor worden medische experts uit de hele wereld ingezet. De fondsen om dit belangrijke werk te kunnen doen, worden voornamelijk via donaties verkregen. Ook de verkoop van een exclusieve serie sieraden via het door het MKI opgezette project Yoell® draagt bij aan het succes van het MKI. Deze sieraden worden met de hand vervaardigd door HIV-geïnfecteerde vrouwen in Zuid-Afrika. Meer informatie over YOELL®: www.yoell.org.

Het Medical Knowledge Institute is gevestigd in Nederland (Oostvoorne) en Zuid-Afrika (Kaapstad) en in 1999 opgericht door Dr. Harold E. Robles, oprichter en President Emeritus van het Albert Schweitzer Institute for the Humanities. Meer informatie over de werkzaamheden, projecten, workshops en events van het MKI: www.infomki.org.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: