Subsidiecoordinator.nl is de redder in nood voor gemeenten!

Persbericht geplaatst door De Puij Akkermans Adviseurs op 02-08-2011
Subsidiecoordinator.nl is de redder in nood voor gemeenten!

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat gemeenten nog altijd te weinig gebruik maken van subsidiemogelijkheden. Hierdoor blijven subsidies vanuit de Europese, de nationale en de provinciale overheid voor een aanzienlijk deel onbenut. Dat is zonde! Zeker in deze tijd van bezuinigingen kunnen subsidies een doorslaggevende betekenis hebben voor de realisatie van projecten. Gemeenten hebben daarom behoefte aan een goed overzicht van beschikbare externe middelen.

De Puij Akkermans Adviseurs is erin geslaagd een handige website te ontwikkelen voor gemeenten die voorziet in deze behoefte. Op subsidiecoordinator.nl zijn alle subsidies voor gemeenten in een overzichtelijke database opgenomen. De database is gerangschikt op thema (milieu/ jeugd/ mobiliteit/ cultuur/ etc.) waardoor de informatie gemakkelijk intern te verspreiden is.

Naast de subsidiedatabase biedt de website meer: gemeenten kunnen oproepen plaatsen voor samenwerkingspartners, nuttige subsidiebijeenkomsten terugvinden en alle leden ontvangen 5% korting op alle diensten van De Puij Akkermans Adviseurs en standaard 2 uur gratis subsidieadvies.

Het jaarlidmaatschap bedraagt 1299,-- euro excl. BTW, maar het eerste jaar ontvangen nieuwe deelnemers 200,-- euro korting. Het lidmaatschap is collectief, dus iedereen binnen de gemeente kan gebruik maken van de website.

De Puij Akkermans Adviseurs is een subsidieadviesbureau met voornamelijk gemeenten in haar klantenkring. Het doel van dit bureau is om de beschikbare subsidies bij de juiste doelgroep terecht te laten komen en voortdurend nieuwe initiatieven te ontwikkelen om dit te bereiken. Subsidiecoordinator.nl is zo’n initiatief.

deel deze pagina: