Summerschool Bootcamp Zelfverdediging Zutphen

Persbericht geplaatst door Summerschool op 04-06-2017

Op 10 juni 2017 starten in Zutphen de Bootcamp Summerschool Selfdefense groepslessen. Deze Summerschool is een nieuw concept waardoor je fit word door crosstraining.

Dit geheel nieuwe concept is uitgevonden door sport trainer en personal coach Douwe ter Horst. "Het doel is mensen zelfverdediging aan te leren middels een giede workout waar ook het bootcamp idee in is opgenomen" aldus Douwe ter Horst.

De mensen die deelnemen, krijgen door deze lessen meer zelfvertrouwen en ze leren om voor zichzelf op te komen. Er worden technieken uit Krav Maga, Kungfu en Jiu Jitsu gebruikt en toegepast in deze trainingen met een circuitvorm en bootcamp style lessen.

"Nu denken veel mensen, dat bootcamp een loodzware training is, maar het mooie aan deze training is dat het door jezelf op eigen niveau is aan te passen." aldus Douwe ter Horst.

Deze Summerschool sportlessen is een initiatief van sportschool Perfect Body Fitness te Zutphen met personal coach Douwe ter Horst.

Het coachen en trainen van mensen om ze echt verder te helpen is waar dit prachtige concept voor bedoeld is. Indien u mee wilt doen kunt u mailen met: info@perfectbodyfitness.nl of even bellen met 06-22410167.

deel deze pagina: