Superdry aanwezig op de festival scene

Persbericht geplaatst door Swarovski op 27-02-2012

Het Britse exclusieve kledingsmerk Superdry, bekend van haar trendy dames jassen, bootcut jeans, designer jurken, heren laarzen, mannen accessoires, heren sweatersen vele andere kwaliteits artikelen wordt gedragen door vele beroemdheden wereldwijd.

Het Mirano Continental in Brussel was de plaats om te zijn 26 januari alwaar Superdry een verlaat gelukkig nieuwjaar's feest vierde voor het personeel en VIP gasten. De Avond ging van start met de immens populaire Belgische band Puggy (welke openden voor Smashing Pumpkins, Incubus en Deep Blue) die het publiek trakteerde op hun populaire hit 'When you know'. Dit werd gevolgs door optredens van Superdry favorieten DJs Clare en Sheila, DJ Mac Monroe en Attar! De gasten gebruikten iedere gelegenheid om hun beste beentje voor te zetten op het draaiende platform.

Ook dit jaar was Superdry weer van de partij in Utah bij het Sundance film festival tussen de Hollywood hipsters. Beroemheden waren in grote aantallen aanwezig zoals 90210 actrice AnnaLynne McCord samen met haar vriend Dominic Purcell terwijl zij de Regiment Coat van Superdry tentoonstelde.

Cisco Adler en vrouw Barbara Adler hadden flink ingeslagen bij Superdry met winter jackets en gebreide kleding. Park City acteur Zach Booth was gesignaleerd met de hooded windcheater gecomplementeerd met de apart gestreepte scarf-in-scarf.

Goede vrienden van Superdry actrice Jamie Chung zag er geweldig uit in de populaire Patrol Jacket terwijl hip-hop mogul Lil Jon het praktisch hield in een camo windcheater tijdens interviews.

Samen met Google music organiseerden een kleine bijeenkomst voor de nieuwe Spike Lee film, Red Hook Summer, waarin ook Superdry een rol speelt. Een exclusieve preview werd vertoond aan gasten zoals Common, James Marsden en Cuba Gooding Jnr.

Over Superdry:

SuperGroup is een onderscheidende Britse leverancier van merkmode die kleding en accessoires van hoge kwaliteit biedt. De groep runt een multichannel business door een combinatie van zelfstandige Superdry- en Cult-winkels, Superdry-afdelingen, evenals Britse en internationale groothandels.

Het bedrijf werd in 1985 opgericht en ontwerpt en verkoopt sindsdien een breed scala aan eersteklas heren- en dameskleding onder zijn vlaggenschipmerk Superdry, samen met andere eigen merken en een aantal producten van derden die in Cult-winkels worden verkocht. Superdry biedt een internationale merkpropositie, gericht op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle kleding met een uniek ontwerp en van goede kwaliteit. Onze kleding, geïnspireerd door Japanse ontwerpinvloeden met een vintage americanastijl, heeft wereldwijd een grote schare fans verworven en trekt steeds meer beroemdheden aan.

Superdry heeft momenteel in totaal 39 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en nog eens 54 afdelingen in House of Fraser-winkels. Internationaal worden Superdry-producten in ruim 20 landen verkocht met franchise- en geautoriseerde winkels in België, Frankrijk, Scandinavië, de VS en Australië.

http://www.superdry.nl/