Superdry atleten all stars

Persbericht geplaatst door adolC op 29-03-2012

Het exclusieve Engelse kledingsmerk Superdry, bekend van haar trendy dames jassen, bootcut jeans, designer jurken, heren laarzen, schoudertassen, mannen accessoires, heren sweaters en vele andere kwaliteits artikelen promoot meerdere sport teams en atleten.

Het MB1 hockeyteam van Hurley behaalde een overtuigende overwinning tijdens het indoor kampioenschap in De Meent in Alkmaar. Meer dan 100 goals scoren is de uitdaging van deze competitie. Dit doel was al dichtbij, want Hurley speelde de laatste twee wedstrijden met al 80 goals op zak. De eerste wedstrijd tegen het Alkmaarse team werd makkelijk gewonnen met 10-2 voor de dames van Hurley. Door het winnen van deze wedstrijd kwalificeerde de dames zich voor de laatste wedstrijd tegen Pinoké. Het was een overtuigende overwinning zonder tegengoals en in de laatste seconde van de wedstrijd zorgde de penalty voor de 100ste goal in de competitie. Na deze geweldige prestatie is Hurley weer druk aan het trainen voor de outdoor kampioenschappen. Superdry wenst ze veel succes!

Verder zijn er een aantal spannende ontwikkelingen gaande de afgelopen weken hier bij Superdry. Een daarvan is de officiele sponsoring van topscoorder en verdedigend hockeyspeler, Justin Reid-Ross. De 23 jarige Justin speelt op dit moment voor de Nederlandse club, AMHC Pinoke, die vechten voor een plaats aan kop in de hoogste divisie, de hoofdklasse. Maar hier stopt zijn talent niet, Justin speelt ook voor het Zuid Afrikaanse Nationale team die hopen hun opwachting te maken tijdens de Olympische Spelen 2012 in Londen!

Ook hadden we een gesprek met de door Superdry gesponsorde wielrenner Jamesd 'Hank' Lowsley-Williams. Hij is de ambassadeur voor het Team UK Youth en neemt deel aan meerdere wedstrijden.

" Het begin van het jaar was heel enerverend! Na het leren kennen van het volledige nieuwe Team UK Youth 2012 pro team vloog ik naar Florida voor een een 3 weken durend training camp met formule 1 legende Nigel Mansell. Kort daarop waren we weer op weg, deze keer naar Gran Canaria.

Het team en ik namen deel aan twee gruwelijke training sessies om onze conditie op pijl te brengen. Iedere dag zaten we op de fiets en dat includeerde veel bergbeklimmen! Vervolgens gingen we naar Southampton voor de eerste van twee races. De volgende was in Nederland, de 'Ster van Zwolle' met over 200 deelnemers met 170 km te gaan. "

Wij van Superdry staan achter je en wensen je veel succes!

Over Superdry:

Superdry is een bekend Brits kledingmerk en heeft sinds kort ook een Nederlanse webwinkel op http://www.superdry.nl met een uitgebreide selectie van dames en heren artikelen en accessoires zoals heren sjaals en veel meer.