Superdry gaat muzikaal

Persbericht geplaatst door HarmjanE op 22-08-2012

Het razend populaire UK kledingmerk Superdry, bekend vanwege om haar trendy bootcut jeans ,dames jassen, , designer jurken, dames schoenen, heren schoenen, schoudertassen, , heren sweaters en andere mooie kledingattributen organiseerde recentelijk een aantal muzikale evenementen in Spanje en Engeland.

De jonge zanger Xuso Jones trad onlangs op met een live akoestische show in de Superdry winkel in Valencia. Xuso’s fans hadden hoge verwachtingen van het evenement.Sommige fans zelfs de reis van zo ver 400 km om hun idool te zien.

Het optreden werd bijgewoond door meer dan 200 mensen en de jonge ster begon met Pricetag van Jessie J, gevolgd door Glad you Came - The Wanted, Grenade - Bruno Mars, Hold My Hand-Michael Jackson, en I am Yours van Jason Mraz. Hij maakte indruk op zijn fans met zijn eigen song Buy the DJ a drink en verraste iedereen met een van Nicki Minaj's raps en sloot af met de klassieke Stand by Me. Natuurlijk liet hij het niet na de hit die hem beroemd maakte , de ¡McAuto song uit te voeren. Zoals het een echte ster betaamt nam Xuso ook verzoekjes van de fans. Toen Xuso zijn set uitvoerde, gaf hij de fans de kans om een ??foto te maken met hem. Het was een geweldige middag in Valencia met een ster die een fenomeen is geworden met meer dan 10 miljoen hits op YouTube en meer dan 40.000 volgers op Twitter!

Onlangs vierde Superdry haar entree in het Bristol Cabot Circus met een onvergetelijk in-store introductie-evenement met de artiesten van Ministry of Sound. Ministry of Sound DJ R3WIRE bemande de draaitafels gedurende de dag, en speelde zijn kenmerkende mix van bas en beats om de voorbijgangers te verleiden speelde het dak eraf in ware Superdry stijl. Ze hadden zelfs cd’s met hun heetste mixen om weg te geven aan klanten als een souvenir van het evenement!

Het was een daverend succes en Superdry heeft nog veel meer muzikale evenementen in planning. Wordt vervolgd.

Voor de redactie:

Harmjane schrijf artikel voor superdry.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van HarmjanE: