Superdry padel wedstrijd en film project

Persbericht geplaatst door Swarovski op 22-05-2012

Het populaire Engelse fashion merk Superdry, bekend van haar hippe dames jassen, bootcut jeans, designer jurken, heren laarzen, schoudertassen , mannen accessoires, heren ondergoed, heren sweaters en nog veel meer andere top artikelen promoot meerdere sport teams en acteurs

Het is alweer zeker een half jaar geleden sinds Superdry hun eerste padel tournament organiseerden en inmiddels is het tijd om voor de tweede keer op de courts te spelen bij de Fibra Club, Cabrera de Mar in Barcelona.

Dit keer waren er zeker meer als 80 ]koppels die het tegen elkaar opnamen concurrerend voor hun plek in de finale. De Superdry afficionado en FC Barcelona verdediger Sergi Barjuan probeerde de snelle sport padel uit spelend in de eerste categorie met de on-court partner.

Zaterdag kwam en de professionals hadden er zin in; Ruben Rivera, Carlos Obradors, David Esteban en Pedro Alonso lieten hun indrukwekkende capaciteiten zien en kregen het publiek enthusiast terwijl DJ David Josa de muziek verzorgde - een mix van dance muziek en house.

Terwijl het stof neerdaalde op de padel courts ging iedereen naar de uitreikingsceremonie welke werd gehouden op Barcelona's Ambient Mataro waar al de deelnemers en de fans tijd hadden om te relaxen en te genieten van de drankjes en hapjes verzorgd door Superdry. On stage ontvingen de winnaars hun prijzen en Superdry vouchers.

We can vriend van Superdry en ster op het grote doek, William Moseley heeft het erg druk met het werken aan meerdere projecten sinds zijn laatste visite aan Superdry. De Narnia ster heeft meerdere genre's aangepakt welke hem zullen vertonen in meer intense thriller rollen zowel als comedies.

"Ik wilde graag Superdry bedankten voor hun vriendelijkhheid tijdens het helpen met mijn nieuwe film 'Run'. 'Run' is een coming-of-age misdaad thriller (met elementen van Parkour) welke zich afspeelt in de straten van Brooklyn. De film werd geschoten in 20 dagen met een klein budget. De kostuum designer had wat kleren nodig voor de film dus ik nam contact op met Jimeee Meigh van Superdry en met de hulp van Rachel van de New York offices haalde ik de kleding op diezelfde avond nog. Run, welke is opgenomen voor 3D heeft ook namen als Eric Roberts, Adrien Pasdar en Kelsey Chow aan boord. We hadden een van de beste 'freerunning' teams ter wereld, Tempest, werkende aan de film, dus bereid je voor op wat geweldige Parkour!'

Superdry wenst William het allerbeste met zijn projecten in de toekomst en zien er naar uit om nog veel vaker betrokken te zijn in filmproducties