Sushi restaurant Almere

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 07-06-2014

Bent u een vis- en vleesliefhebber en opzoek naar een leuk restaurant in Almere? Bij Ida kunt u onbeperkt genieten van heerlijke sushi en grill in ons sfeervolle restaurant.

Restaurant Ida biedt een ruim aanbod van diverse soorten sushi aan. Onze koks bereiden de sushi op traditionele Japanse wijze, hierdoor is ieder gerecht een waar kunstwerk. Bij Ida is sushi niet alleen lekker, maar tegelijkertijd een gezonde maaltijd. Dit komt door het pure gebruik van de diverse ingrediënten. De sushi is dagvers en kwalitatief zeer goed. De wasabi, gember en soja saus zorgen de extra smaak.

Onze menukaart is gebaseerd op het ‘’all you can eat’’ concept. De verschillende soorten sushi, vis- en vlees gerechten zijn afgebeeld op de menukaart, waardoor u goed weet wat u bestelt. U kunt 2,5 uur lang vijf gerechten per ronde per persoon kiezen. Voor de lunch zijn wij geopend van 11:30 uur tot en met 16:00 en vanaf 16:00 uur kunt u komen dineren tot en met 22:30 uur.

Nadat u van de gerechten heeft genoten kunt u gezellig natafelen met een Japanse Groene thee.

Wilt u binnenkort een sfeervol avondje sushi eten in Almere? Kom dan eens gezellig langs bij restaurant Ida. Wij zijn gevestigd aan de Grote Markt 157 in Almere. Voor reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met: 036-7676764 of u kunt een mail sturen naar: info@restaurantida.nl Voor meer informatie bezoek dan onze website: http://www.restaurantida.nl/

Ida, het sfeervolle sushi en grill restaurant van Almere.

Itadakimasu!