Sweater Saturday bij DagShirt.nl

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 01-09-2011
Sweater Saturday bij DagShirt.nl

Sweater Saturday bij DagShirt.nl
Nieuw bij DagShirt, elke zaterdag geen t-shirt maar een sweater!

TILBURG 1 september 2011 – Elke zaterdag anders, elke dag uniek! De t-shirts van DagShirt.nl zijn nooit één dag hetzelfde. Uit eigen ervaring is gebleken dat het erg vervelend is wanneer iemand in dezelfde ruimte hetzelfde t-shirt draagt. Met DagShirt.nl wordt de kans hierop aanzienlijk kleiner. Vooral nu DagShirt.nl gaat starten met Sweater Saturday!

Vanaf zaterdag 3 september biedt DagShirt elke zaterdag een sweater met een unieke print. Alleen op deze dag kan je bij Dagshirt een sweater bestellen in plaats van een t-shirt. De sweaters zullen worden voorzien van prints van de shirts die een groot succes zijn gebleken. Hiermee heb je dus nog één keer de klans om de geweldige prints toch nog in je bezit te krijgen. Met Sweater Saturday willen de bedenkers van DagShirt de consument ook in het najaar laten genieten van diverse leuke en exclusieve prints.

Sinds enkele maanden heeft DagShirt haar online winkel geopend en is het concept zeer succesvol gebleken. Elke dag presenteert DagShirt een ander en uniek shirt. Heb je een shirt gemist, dan heb je pech, want de t-shirts van DagShirt zijn slechts eenmalig verkrijgbaar. Momenteel worden er enkele honderden shirts per week verkocht en heeft DagShirt.nl zelfs een webshop in Facebook geopend.

Je vindt dagshirt via;

http://www.dagshirt.nlof via http://www.facebook.com/dagshirt

(Einde bericht)

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Martijn Coehorst

info@Dagshirt.nl

0135301364