Sytac IT Consulting benoemt nieuwe Chief Technology Officer

Persbericht geplaatst door Influx PR op 14-10-2016
Julian Atkinson, CTO Sytac
Haarlem, 14 oktober 2016 -- Sytac IT Consulting, expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart en de bancaire sector, heeft Julian Atkinson aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). Als CTO zal Julian bijdragen aan de verdere uitbouw van de technische visie Sytac.


Als nieuwe Chief Technology Officer (CTO) is Julian Atkinson (45) nu verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk van de ontwikkelaars bij Sytac. “Mijn aanstelling bij Sytac biedt een geweldige kans om met het beste talent te werken en met de grootste klanten binnen de IT consultancy ”, stelt Atkinson. “Ik verheug me op de uitdagingen die wachten en zie er naar uit om onze dienstverlening verder te professionaliseren, zowel ten gunste van onze klanten als van onze medewerkers. De nadruk zal liggen op het creëren van een innovatieve en inspirerende ontwikkelomgeving waarin onze mensen op het beste platform hun ambities kunnen waarmaken. De focus ligt daarbij onder andere op een software engineering culture, het oprichten van developer communities, het organiseren van conferences en meetups enzovoort.”

Julian Atkinson komt van Solution Delivery waar hij was. Daarvoor werkte hij bij Amadeus, Accenture, ING, KLM en Rabobank. Ook was hij was betrokken bij talloze start-ups. Atkinson heeft Engelse roots maar woont sinds 1998 in Nederland.
Julian Atkinson volgt Carlo Sciolla op die de afgelopen 1,5 jaar als CTO bij Sytac werkte en met de start van een eigen bedrijf, gericht op productontwikkeling, een andere droom gaat waarmaken.

“In zijn functie als CTO zal Julian bijdragen aan de verdere uitbouw van onze technische visie en samenwerken met de volledige interne staf om onze consultancy attributen verder te optimaliseren. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor alle Sytac Consultants”, stelt Bert Kraaikamp, CEO van Sytac. “Met het aannemen consultants leggen we de lat bij Sytac heel hoog. Onderdeel daarvan is technische assessment zodat we precies weten waar de kracht ligt en Julian beoordeelt die assessments. Daarnaast doen we aan borging van de eigen medewerkers door carrièreplanning en een gedegen opleidingsschema; consultants kunnen zich specialiseren in een specifiek vakgebied. In de consultancy branche moeten technologie en zakendoen hand in hand gaan”, aldus Bert Kraaikamp. “Julian Atkinson is de juiste persoon om dat te realiseren. ”

Sytac IT Consulting - Rozenstraat 1 - 2011 LS Haarlem.
Tel. 023 532 09 32 – info@sytac.nl
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: