Sytac IT Consulting sluit strategisch partnerschap met Infotel

Persbericht geplaatst door Influx PR op 14-07-2015
Sytac IT Consulting sluit strategisch partnerschap met Infotel

Infotel Conseil zet expansie ook in Nederland voort
Haarlem / Parijs, 14 juli 2015 -- Sytac IT Consulting heeft een strategisch partnerschap gesloten met Infotel Conseil, een dochteronderneming van het aan de Euronext Paris Exchange genoteerde Infotel SA.
De samenwerking met Sytac is ingegeven door de toegenomen interesse in de diensten van Infotel Conseil van nieuwe en bestaande klanten in Nederland die al eerder Infotel hebben overwogen, maar de wens hebben geuit voor een lokale vestiging.
Sytac IT Consulting is een erkend expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart en de bancaire sector.

Sterke combinatie Infotel Conseil en Sytac IT Consulting
Dankzij de strategische samenwerking met Sytac IT Consulting kan de Infotel-groep het aanbod uitbreiden op de Europese markt, met name in Nederland.
"De gecombineerde expertise van onze twee organisaties biedt efficiënte en innovatieve oplossingen voor grote Nederlandse accounts", stelt Bert Kraaikamp, CEO van Sytac. "Daarbij ligt de focus op kwaliteit, service en lokale ondersteuning. Dankzij de samenwerking tussen Sytac en Infotel als (lokale) partners kunnen internationale klanten beter op de Nederlandse en Franse markt worden bediend en ondersteund. Daarbij kunnen ze ook gebruik maken van ‘near shore' activiteiten waarbij zowel Infotel als Sytac de totale projectverantwoordelijkheid op zich kunnen nemen."

Vanuit circa twintig kantoren in Europa en Noord-Amerika en partners in vier extra continenten werkt Infotel samen met ‘blue chip' klanten over de hele wereld. Onder die klanten bevinden zich Air France - KLM, PSA Peugeot Citroën, IBM, EDF, Orange, EPO (European Patent Office) en BNP Paribas.
De organisatie levert op maat gemaakte software en applicatieontwikkeling in sectoren zoals de luchtvaart, bankwezen, financiën, automotive en de publieke sector.

Sytac IT Consulting - Rozenstraat 1 - 2011 LS Haarlem.
Tel. 023 532 09 32 - info@sytac.nl
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: