Tabboy XL: Complete range voor professionele tablet presentatie

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 31-01-2012

De Tabboy XL is een design tablet vloerstandaard met geïntegreerde kabelgeleiding door het frame, anti-diefstalslot en Kensington aansluiting in de voet.

De Home-button is bereikbaar maar kan afgeschermd worden tegen ongeoorloofd gebruik. Wel zo handig als uw presentatie of eigen App draait! De camera functie kan gebruikt worden. De tablet ligt volledig ingesloten in de houder en wordt door rubberen strips beschermt tegen beschadigingen. De Tabboy XL vloerstandaard is verkrijgbaar voor iPad, Galaxy TAB 10.1, Acer Aconia 500 en Sony S tablets.

De Tabboy XL is ontworpen door Wim ten Bosch en wordt geproduceerd in Nederland door kleinschalige bedrijven. Gebruikt materiaal is voornamelijk staal met zachte beschermingen voor de tablet. Een functioneel en exclusief ontwerp. Dat bovendien in tal van kleuren leverbaar is.

Recent zijn aan het assortiment een Tabboy XL wandbeugel en een Tabboy XL wandhouder toegevoegd. Dankzij het universele uitwisselbaar systeem voor elke situatie een passende presentatie oplossing. De Tabboy XL is geschikt voor b.v. winkel, kantoor, showroom, horeca of beurs. Door de schuine plaatsing op stahoogte zeer comfortabel te bedienen door de gebruiker.

De Tabboy XL is regelmatig te zien op vakbeurzen in de Jaarbeurs en RAI. Ook een aantal winkels, museums en banken hebben reeds een Tabboy XL geplaatst.