Tabletsolution; specialist in iPad en tablet presentatie & beveiliging

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 11-04-2012
Tabletsolution; specialist in iPad en tablet presentatie & beveiliging

Speciaalzaak in professionele iPad en tablet oplossingen voor o.a. retail, restaurant, hotel, bank, bibliotheek of beurs. Gebruiksvriendelijk en beveiligd!

Tabletsolution.nl richt zich op het gebruik van de iPad en tablets in de zakelijke markt. De compacte en gebruiksvriendelijke tablets wordt steeds vaker ingezet in zakelijke oplossingen. Bedrijven integreren de iPads en tablets in hun processen om merkloyaliteit te scheppen, sales te genereren en/of klantenervaringen te verrijken. In deze (semi) openbare ruimtes is naast de presentatievorm de beveiliging erg belangrijk.

Sinds de introductie van de iPad zijn we bezig om tablet oplossingen voor deze markt te bieden. Recentelijk ook voor andere tablets. Als specialist is Tabletsolution dealer en importeur van een aantal merken geworden. In een aantal merken werken we nauw samen met de fabrikant waardoor we korte lijnen hebben en snel op uw vraag kunnen reageren.

xMount iPadhouders: Duitse kwaliteit in vloerstandaard, wandhouder en tafelstandaard. Alle met anti-diefstal beveiliging. Alleen geschikt voor iPads.

Tabboy: Nederlands ontwerp en fabricaat van Tabboy XL (vloerstandaard) en Tabboy klemhouder voor wand en tafelmontage. Geschikt voor bijna alle tablets.

MacLocks: iPad case met Kensington-achtig kabelslot uit USA. Veel bewegingsvrijheid maar toch diefstal vertragend. Ook met tafelstandaard.

iPaddoQ: Vandaalbestendige, anti-diefstal iPad en tablethouder van acryl voor openbare ruimtes zoals showroom, beurs, horeca. Geschikt voor alle tablets. Veel maatwerk opties, Nederlands product.

iPad Butler: Vloerstandaard met security lock. Flexible Aluminium floorstand met kunststof security lock. Made in Germany.

Vogel's ProfessionalTablock serie. Tablethouders met muur, vloer en tafelstandaards.

Ergonomic Solutions Safeguard frame met Spacepole. Stalen baliestandaard met beveiligde iPadhouder.

Informatie: www.tabletsolution.nl Tel. 036-5236498 Zeewolde