Telefonie met optimale flexibiteit en minimale kosten dankzij Hosted VoIP

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 01-01-1970

Daemen ICT is specialist in automatiseringsoplossingen en biedt met Hosted VoIP direct financieel voordeel voor bedrijven tot 20 medewerkers. Hosted VoIP is bellen via internet met gebruik van een centraal netwerk. Naast optimale flexibiliteit en bereikbaarheid van internetbellen wordt met deze oplossing een forse besparing mogelijk. Door gebruik te maken van een centraal netwerk is geen investering nodig in een complete telefooncentrale met toestellen.

Ongekende mogelijkheden

Hosted VoIP biedt alle technische voordelen van modern internetbellen. Bellen is niet meer locatiegebonden: iedereen is overal bereikbaar via zijn interne nummer. Thuiswerken is echt mogelijk. E-mails en voicemailberichten kunnen op het smartphone toestel worden bekeken en beluisterd. Het aantal aansluitingen is probleemloos uitbreidbaar. Integratie met andere software is mogelijk en maakt ook bedrijfsgegevens via de telefoon toegankelijk.

Financieel voordeel

Met Hosted VoIP wordt de complete telefonie uitbesteed, inclusief telefooncentrale en toestellen.

Investering in apparatuur is niet nodig. Voor een vast bedrag per maand beschikt de organisatie over de modernste technologie op het gebied van vaste en mobiele telefonie.

Daemen ICT voor zorgenvrij zakelijk bellen

Daemen ICT is specialist in automatiseringsoplossingen. Een team specialisten zorgt voor stabiele en kostenefficiënte toepassing van internettechnologie. Hosted VoIP is een van de vele diensten op het gebied van netwerken en werkplekken.

Voor de redactie:

Voor nadere informatie over Hosted VoIP en de overige activiteiten van Daemen ICT kunt u contact opnemen met:
De heer Richard Daemen,

Daemen ICT, De Waterman 5, 4891 TL Rijsbergen.

Telefoon 076 – 59 61 391, E-mail: richard@daemen-ict.nl

http://www.daemen-ict.nl/hosted_voip_telefonie.htm