Teqz groeit; nieuw onderkomen in Flevostate

Persbericht geplaatst door BodeMedia op 14-03-2012

EMMELOORD – Amper anderhalf jaar na de start is Teqz Quality Web Development uit zijn jasje gegroeid. Het polderbedrijf neemt dan ook vanaf 15 maart zijn intrek in een pand in de Flevostate in Emmeloord, waar het flink meer ruimte heeft. 'Ik ben letterlijk het thuiskantoor ontgroeid', legt eigenaar Rienco van Koulil uit Ens uit.

Sinds de oprichting in 2010 gaat het Teqz voor de wind. Het bedrijf groeide razendsnel en het werd al snel tijd voor een verhuizing. Teqz bouwt en onderhoudt websites, ontwikkelt webapplicaties, verzorgt web- en e-mailhosting en is specialist in zoekmachineoptimalisatie. Met name dat laatste is anno 2012 een belangrijk onderdeel van online profilering.

‘Als bedrijf moet je ervoor zorgen dat je website goed te vinden is op het overvolle wereldwijde web. Hoog scoren in de zoekmachines is daarvoor een must. Wij hebben daar de kennis en kunde en de juiste tools voor in huis.’

Maar met alleen bezoekers trekken ben je er niet, verzekert Van Koulil, die Informatica studeerde. ‘Een website moet er vervolgens voor zorgen dat die bezoeker klant wordt.’ Door hem de juiste informatie voor te schotelen en je bedrijf van zijn beste kant te laten zien.

Teqz werkt voor regionale en nationale klanten, zoals reclame- en marketingbureaus die de websites voor hun klanten bij Van Koulil uitbesteden. Maar ook het bedrijfsleven zelf kan terecht bij de polderonderneming.

Het bedrijf werkt nauw samen met diverse freelancers, waardoor het een online totaalpakket kan leveren. ‘Dat is overzichtelijk voor de klant. Die vindt bij ons alles onder één dak.’

Teqz is gevestigd in de Flevostate aan de Nagelerweg 5 in Emmeloord. Meer weten? Kijk eens op www.teqz.nl of bel 860285. Mailen kan naar: info@teqz.nl.