Thuis met Bloomingville

Persbericht geplaatst door WonenmetLEF op 18-08-2015
Thuis met Bloomingville
Wie op zoek is naar prachtige vintage meubelen die helemaal van nu zijn, zit goed met Bloomingville. Dit Deense meubelmerk ontwikkelt de mooiste meubelen en accessoires voor in huis. De meubelen stralen rust en luxe uit, door het ontwerp en de kleuren die gebruikt worden. Bloomingville producten zorgen ervoor dat je een plek kunt creƫeren waar je je helemaal thuis kunt voelen. Of je nu de woonkamer, slaapkamer of keuken op wilt knappen, bij Bloomingville zul je zo veel vinden dat je aanspreekt, dat het moeilijk kiezen is.

Mooi cadeau

Ook voor de kinderkamer heeft Bloomingville de meest schattige meubelen, accessoires en zelfs speelgoed. En ben je op zoek naar een mooi cadeau, dan zul je zeker slagen met dit speciale merk. De producten van Bloomingville vind je in de webshop van Wonen met LEF. Hier kun je een ruime collectie vinden die je op je gemak kunt bekijken. En kun je een specifiek product niet terugvinden op onze website, neem dan contact met ons op. Wij vinden het een leuke uitdaging om dit product voor je te zoeken. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina. Hier kun je zien welke leuke aanbiedingen wij voor je hebben.

HK Living

Een ander fantastisch merk dat je kunt vinden bij Wonen met LEF is HK Living. Dit Nederlandse meubelmerk is origineel en steeds in ontwikkeling. De oprichters van dit merk besteden veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van nieuwe producten die iedere keer weer verrassen. De meubelen zijn praktisch maar zeker ook erg mooi en net even anders dan anders. Als je een kijkje neemt in de collectie van HK Living, dan zul je direct inspiratie krijgen, of je nu op zoek bent naar handige keukenaccessoires, een bijzondere lamp of een sfeervol vloerkleed.
deel deze pagina: