Tijdens de vakantie Marccain kleding ontdekt

Persbericht geplaatst door lieke op 27-02-2014

Afgelopen zomer ben ik met mijn man en kinderen op vakantie geweest naar de Canarische Eilanden. Een top vakantie. Dit kwam mede doordat we in een appartementencomplex zaten met hele leuke buren. Toen ik de buurvrouw voor het eerst zag was mijn aandacht direct getrokken omdat ze zo’n leuke jurk aanhad. Ik kon het niet laten om te vragen waar ze die gekocht had. Ze vertelde dat het een jurk van het merk Marccain is die ze in een kleine winkel in Nederland gekocht heeft. Ik kon het niet laten en ben de volgende dag met mijn Ipad gaan zoeken naar het merk Marccain. Ik kwam via google terecht bij een webshop waar de een hele uitgebreide collectie verkopen. Net als de leuke jurk van mijn buurvrouw zag ik nog veel meer kledingstukken die mijn aandacht trokken.

Gouden tip tijdens de vakantie

Na een gezellige dag op vakantie vroeg ik mijn buurvrouw of ze nog meer kleding mee had van Marccain. Het bleek haar favoriete merk te zijn en haar halve koffer zat er vol mee. Super leuke jurken, rokken en blouses. Mijn aandacht viel direct op een mooie witte pantalon. Een ding is zeker, ze heeft wel smaak. Eenmaal terug in Nederland ben ik direct gaan zoeken naar een winkel in de buurt die Marccain kleding verkoopt. Die was snel gevonden. Op nog geen veertig minuten rijden zit een winkel. Ik heb een vriendin gestrikt om met me mee te gaan. Dat kwam haar wel goed uit, want bij Leurink Mode verkopen ze ook haar favoriete merk, Supertrash.

Mooie collectie Marccain

Uiteindelijk ben ik met een tas vol Marccain kleding naar huis gegaan. Het is de beste tip die ik heb gekregen tijdens een vakantie. Zo grappig hoe je via iemand die je niet kent in aanmerking kan komen met iets waar je dan helemaal fan van wordt. Ik heb nog steeds contact met de buurvrouw van vakantie en heb haar foto’s gestuurd van mijn Marccain aankopen. Ze vind het helemaal geweldig dat ze een medestander heeft gevonden die dezelfde kleding mooie vindt. Over een tijdje hebben we afgesproken in Borne om lekker bij te kletsen en natuurlijk weer even een kijkje te nemen in de winkel.