Tilaa behaalt twee ISO-certificaten en PCI-DSS accreditatie

Persbericht geplaatst door Influx PR op 01-10-2014
Tilaa behaalt twee ISO-certificaten en PCI-DSS accreditatie

De Tilaa-cloud voldoet aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging èn creditcardbeveiliging.

Amsterdam, 1 oktober 2014TilaaB.V.,specialist op het gebied van infrastructuurhosting in de cloud, is per 1 oktoberofficieel gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001 en heeft de PCI-DSS accreditatie behaald.Deze wereldwijd erkende normen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en creditcardbeveiliging bevestigen dat Tilaa aan de hoogste eisen voldoet. Met de PCI-DSS accreditatie is het Tilaa-platform als een van de weinige cloudplatformen geschikt voor de opslag en verwerking van creditcarddata.

Gerben van de Ven, CEO van Tilaa: "Wij zijn trots dat we de certificering op drie vlakken tegelijkertijd succesvol hebben doorlopen. De certificeringen geven een bevestiging dat we kwaliteit en beveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens het certificeringtraject bleek dat we zelf strengere technische eisen stellen dan voor een certificering vereist is. De processen zelf waren grotendeels op orde, nu zijn ze ook gedocumenteerd en formeel vastgelegd. De certificeringen dwingen ons om kritisch te blijven kijken naar onze werkwijze door jaarlijks terugkerende audits.”

ISO 9001:2008is de standaard voor kwaliteitsmanagement. Deze borgt dat Tilaa klanttevredenheid continu verbetert, handelt in overeenstemming met wettelijke eisen en controle heeft over zijn interne processen.

ISO 27001:2013is de internationale standaard voor beveiligingsmanagement. Hierin staan de eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een goed gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS). Deze standaard is gericht op het beschermen van informatiebronnen.

De Payment Card Industry Security Standard (PCI-DSS v3) garandeert dat het Tilaa cloud-platform gecertificeerd is voor afhandeling en opslag van creditcardinformatie, betalingstransacties en gevoelige klantinformatie. De PCI-DSS accreditatie helpt organisaties gegevens van kaarthouders te beschermen en misbruik te voorkomen.

“Zeg wat je doet, doe wat je zegt en maak dit aantoonbaar”, aldus Van de Ven. “Tilaa biedt zijn klanten met deze drie certificaten zekerheid op zowel het gebied van kwaliteit als informatiebeveiliging.”

De certificaten zijn in te zien via de volgende link:

http://noordbeek.com/en/certificate-search?searchword=Tilaa

Tilaa B.V., Februariplein 14, 1011 MT Amsterdam, telefoon: +31 (0)85 2100500,
e-mail:
info@tilaa.com, website:www.tilaa.com

Voor de redactie:

Over Tilaa

Tilaa is een Nederlandse cloud hosting provider en is gespecialiseerd in het bieden van Infrastructure as a service (IAAS)-diensten aan bedrijven.In 2008 hebben Dennis Krul, Ruben Kerkhof en Gerben van de Ven Tilaa opgericht met de visie een simpel, snel en transparant gevirtualiseerd cloud-platform te bieden. De provider is gevestigd in Amsterdam, heeft een eigen netwerk en maakt gebruik van uitsluitend Nederlandse datacenters. Hiermee valt het Tilaa enterprise cloud-platform niet onder de Amerikaanse Patriot Act wetgeving. Tilaa maakt hosten flexibel en betrouwbaar door een transparant kostenmodel en maandelijks opzegbare contracten te combineren met een hoge bedrijfszekerheid en beveiligingsgraad. Gebruikers van de Tilaa-cloud kunnen 24 uur per dag, zonder menselijke interventie infrastructuur direct uitrollen en beheren. De API maakt het mogelijk de IAAS-diensten die Tilaa biedt volledig te integreren in eigen systemen. Tilaa gebruikt KVM (Kernel-based Virtualisation Machine) om zijn servers te virtualiseren en host server infrastructuur voor duizenden bedrijven in het MKB en het grootzakelijke segment. Meer informatie over Tilaa is te vinden opwww.tilaa.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Jakob Brons, tel: 055 - 3663034, e-mail:tilaa@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: