Time for Bamboo. Duurzame horloges en andere bamboeproducten met een zachte G

Persbericht geplaatst door timeboo op 27-11-2013
Time for Bamboo. Duurzame horloges en andere bamboeproducten met een zachte G

PERSBERICHT

Time for Bamboo. Duurzame horloges en andere bamboeproducten met een zachte G

Sittard – 27 november 2013 – Duurzame producten zijn de toekomst in een wereld waarin elke minuut telt. Daarom zetten twee Limburgse onderneemsters in op milieu vriendelijke bamboe horloges, die helemaal van deze tijd zijn.

Modern en bedachtzaam De uitstraling is modern, eenvoudig en stijlvol . Elk horloge is uniek omdat de bamboestructuren zichtbaar zijn. Het uurwerk is simpel, naar keuze met of zonder cijfers.De kleuren van de bandjes zijn authentiek en hebben vooral aardse tinten

Betaalbaar klokje Dit onderscheidende sieraad is prima betaalbaar. De prijzen variëren van 45 tot 50 euro per horloge.

Milieu- en diervriendelijk De reuzenpanda lijdt niet onder de bamboekap voor deze producten. Panda's eten met name kleine bamboesoorten met laaghangende bladeren. Voor de horloges en andere bamboeproducten wordt vooral gebruik gemaakt van de soort Moso. Een bamboesoort die de reuzenpanda niet gebruikt als voedsel.

Bamboe producten Naast horloges voeren de Limburgse onderneemsters ook andere duurzame bamboeproducten. Van bamboe boxershorts tot designverlichting.

No time? Go online De horloges zijn net als de andere bamboeproducten online te bestellen via www.timeboo.eu (de horloges) en www.cayboo.nl

-------------------------

Over Timeboo en Cayboo

De naam 'cayboo' is een samenstelling van het Vietnamese woord cay-tre en het Engelstalige 'bamboo'. De Limburgse moeders en vriendinnen Marga van Goethem en Ilona Hurkens raakten gefascineerd door de vele mogelijkheden van deze plantensoort. Ze verkopen met passie bamboeproducten.
De TiMeboo horloges zijn, bij afname van grote hoeveelheden, te customizen en daardoor ook geschikt voor de B2B markt
Meer informatie kunt u vinden via www.cayboo.nl en www.timeboo.euVoor vragen kunt u telefonisch contact opnemen.

Contact: Ilona Hurkens +31641948299

Marga van Goethem +31626002930 of mail naar info@timeboo.eu

deel deze pagina: