TM Contact lanceert belactie app.

Persbericht geplaatst door kimverweij op 26-09-2012
TM Contact lanceert belactie app.

TM Contact heeft in samenwerking met IT- en marketingbureau John MAX de ‘belactie’ app ontwikkelt. Met de app en bijbehorende website belactie.nl is het mogelijk om belacties te bestellen voor het MKB. Eenmalig en zonder terugkerende kosten. Vooral voor het laten nabellen van een mailing of het uitnodigen van bezoekers voor beurzen en workshops is belactie.nl in te zetten.

“We hebben gemerkt dat bedrijven wel graag ondersteuning willen bij hun acquisitie, maar liever kortere acties uitbesteden. Daarom hebben we belactie.nl ontwikkelt . Deze dienstverlening berekenen we per adres in plaats van per uur. We bellen al vanaf €3,50 per adres.”, vertelt Karin Jansen”.

Belactie.nl kan door ondernemers worden ingezet voor het nabellen van een mailing, het uitvoeren van enquêtes en marktonderzoek en het verrijken van adressenbestanden met juiste contactgegevens.

“Het is heel eenvoudig om gebruik te maken van belactie.nl. vertelt Kim Verweij, mede eigenaar van TM Contact. “Er hoeft alleen maar ingevuld te worden wat men wil en wanneer het klaar moet zijn. Wij nemen binnen 24 uur contact op om de actie met de ondernemer door te spreken en dan gaan we aan het werk. Er is dus eigenlijk geen excuus meer voor een mailing zonder rendement of een evenement met te weinig aanmeldingen!”.

De belactie app is gratis verkrijgbaar in de appstore en Google Play!
Voor meer informatie kijk op www.belactie.nl of www.tmcontact.nl

Voor de redactie:

U kunt voor meer informatie contact op nemen met

Kim Verweij
tel: 06-25047940
e-mail: kim.verweij@tmcontact.nl

Bijschrift foto: Eigenaren: Kim Verweij (links) en Karin Jansen zijn erg trots op de belactie app. (foto: Doriekefotografie)

deel deze pagina: